Ahoj mam problem mam BMW E39 530d rv 2000 zere mi to olej ale nikde nic neni videt a uz si nevim rady pomuze kdyz vymenim odlucovac oleje? diky za rady
to chceš říct že po koupi ojetiny nebudeš měnit olej hned z kraje a budeš věřit pohádkám předchozího majitele z olej měnil zrovna přes pár km?To chceš dát novej odlučovač a nechat starý olej?Mno panečku...
Udělej obě věci nejednou,pak to zvedni a koukni na turbo...to bych viděl asi jako základní věci.
No a pak zjistí,že je turbo v háji a bude dávat druhé,kde výrobce předepisuje také dát nový olej....Možná to ještě chvíli se starým olejem vydrží a pokud se závada odstraní,šup nový olej a bude klid. Tak bych to teda asi řešil já.
turbo je v pohode a nikde nic netece mel jsem to na zvedaku a podle servisky na ten olej muzu najet cca 3000 km a ted jsem vymenil odlucovac a dolil olej a po nastartovani to zacalo kourit bile tak ja uz nevim a nikde nic netece vse ne suche, dekuju za rady
Turbo je v poho to jsem kontroloval a ano motor byl studeny a voda nemizi nic a chci se zeptat nema nekdo fotku olej merky kde je oznaceni jde je minimum a kde max ? dekuju
a po nastartovani to kourilo bile ale kdyz sem to jel projet tak to este chvilku kourilo a pak to prestalo tak me napada jestli mi spatne neukazuje olejova merka a neprelil jsem to a nedostal se olej do sani to by taky mohla byt pricina kourivosti ?
Zima + studený motor = bílý dým
zima + teplý motor = žádný dým
takže máš to v pořádku (zatím)
A na olejové měrce je ryska MAX a MIN jen se dívej pořádně. (máš obrázek)
A kdyby to zřalo olej tak by šel modrý dým.
A jestli ti měrka těsní tak, jak má, tak stejně na první vytažení nic nenaměříš - bude suchá... Vyndej měrku, otři jí (tahle chvilka stačí), zandej a znovu vyndej a máš přesný údaj o množství oleje v m57...
ty vole, co se to tady slézá za divnolidi? Jeden nedokáže poznat na měrce hranici min a max a druhý pacient má krátkou měrku Dnes si může koupit bavoráka opravdu kdejaký blbec
Kdo si dnes koupí novýho baworáka tak tam tu měrku už ani nemá
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic