Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e61 2004 odblokování MP3
Zdravím, mám bmw e61 rok 04.
Mám v bmw ccc (větší display) i changer ale neumí číst MP3.
Stačila by na to diag INPA nebo musí být ISTA?
Případně tu diagnostiku koupím.
Dále má auto i bluetooth ale asi to slouží jen na servis nebo nevím.Spárovat s ním nic nelze. K čemu tedy v autě je?
Díky za info Michal
//edit Don: Uprava nadpisu
Dále má auto i bluetooth ale asi to slouží jen na servis nebo nevím.Spárovat s ním nic nelze. K čemu tedy v autě je?
Díky za info Michal
//edit Don: Uprava nadpisu
INPOu se nic nekoduje, takze s tym nic nespravis.sopam píše:Zdravím, mám bmw e61 rok 04.
Díky za info Michal
V provom rade zavisi aky mas sw v CCC jednotke, ak mas nejaky obstarozny, treba ho updatovat. Ak mas novsi, staci nakodovat funkciu mp3.
Vystacis si s programom NCS, ale treba s tym trochu vediet robit. Ak s tym nerobis, odporucam ti dat si to spravit niekomu co to robi.
Co sa tyka telefonu, ak mas telefon v opierke (telefon professional), tak ten sa naozaj nesparuje s nicim. Treba vymenit tcu modul za iny a potom zasa trochu kodovania a moze ti to fungovat normalne

Aha tak díky.Dělám 14let v IT proto si myslím že bych to mohl zvládnout.
Jinak sw mám asi novější, auto má už dodělávanou češtinu.Nevím proč si to nenechal bývalý majitel dodělat.
Ohledně té diag.Je nějaká solidní za rozumný peníz? A ten bluetooth bude asi raketa ze předělání že?
Jinak díky za odpověď.
Jinak sw mám asi novější, auto má už dodělávanou češtinu.Nevím proč si to nenechal bývalý majitel dodělat.
Ohledně té diag.Je nějaká solidní za rozumný peníz? A ten bluetooth bude asi raketa ze předělání že?
Jinak díky za odpověď.
Ahoj, diagnostika ti stačí USB OBD kabel pro BMW a software NCS Expert, pak stačí MP3 funkci dokódovat (návodů se na netu válí spousty
) a co se týká modrého zubu, dá se TCU jednotka koupit třeba na allegru (sem tam se i objeví na bazoši) vyměnit za tu co máš v kufru a pak zase nakódovat přes NCS Expert. Nebo to dáš někomu, kdo s tím má zkušenosti a ušetříš si spoustu času s hledáním a studováním na netu a možnému průseru při kodóvání... 

Díky za pohotové informace. Takže se mám zaměřit na koupi diagnostiky s NCS softwarem? Dá se sehnat v čechách na netu? Nevíte někdo o dobré koupi?
Ještě jeden dotaz...
Mám vykuchaný filtr pevných částic a před 2 dny mi auto opět začalo hlásit zhoršené emise. jak když tam filtr byl a byl ucpaný.
Auto jede normálně. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes?
Ještě jeden dotaz...
Mám vykuchaný filtr pevných částic a před 2 dny mi auto opět začalo hlásit zhoršené emise. jak když tam filtr byl a byl ucpaný.
Nechal jsi vypnout regeneraci? Pokud ne tak se ti ta regenerace bude spouštět pravidelně cca po 400 km. Jinak jestli jsi měl špatný DPF tak mohlo odejít i čidlo které nyní hlásí stále chybu pokud nemáš regeneraci vyřazenou.sopam píše:Díky za pohotové informace. Takže se mám zaměřit na koupi diagnostiky s NCS softwarem? Dá se sehnat v čechách na netu? Nevíte někdo o dobré koupi?
Ještě jeden dotaz...
-
- Kontaktovat uživatele:
V opave ja. Do olomouce obcas jezdim a pokud to vyjde tak pojedu v pristim tydnu, nejspis v sobotu. Budu tam asi dlouho, moc dlouho, protoze moje popelnice potrebuje vymenit nejaky ten spotrebak, vyexpirovala kapalina, sere mne fofrklacek, takze se tam nejakou hodinu zdrzim pokud tam kolega nebude mit nejakeho porsaka nebo ferrari...lukas535d píše:Ahoj, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite, zda se da do ccc krom mp3 dokodovat i prehravani filmu dvd??? Nevi nekdo kdo je schopen na Olomoucku nebo Brnensku mp3 do ccc dokodovat??? Dekuji za info.
Ahoj, chtěl bych se taky připojit k problému MP3 v me e61 2005/3. Je možné na ccc vytvořit čtení MP3 z USB?? Pomocí nějaké origo zástavby, nebo alespoň z changeru? Na manželky e90 2006/6 mi changer MP3 chroupe bez problému.cipis píše:jenom upresnim, ze MP3 to i po dokodovani hraje jenom z mechanik CD a DVD ktere jsou v CCC. Z changeru v kastliku to MP3 prehravat neumi.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam bmw e60 r.v 04 a nejaky treti mesic .. ( Bussines ) Maly idrive se sipkovou navigaci a jednou mechanikou.Pročítal jsem mraky fór na internetu a hledal jestli mi půjde dokodovat mp3 .. Z 90% jsem se dozvěděl že nepůjde a nebo že musim mít novější soft.. Tak jsem to schválně zkusil , trvalo mi to cca 2minuty .. A voala v idrive mi priskocilo Mp3 a naštěstí i hrají, bere mi to hudbu jak z CD a i z DVD.
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo řešení na problém, mám e61 06/2006 (ccc) a CD mechanika mi čte jen některé mp3 nebo jen hraje pár vteřin a pustí další nebo napíše nepodporovaný formát disku, DVD mechanika obdobně, ale s menší četností chyb a changer vůbec nebere mp3. Je to problém s bitrate, vypalováním nebo kodováním?
díky za rady
díky za rady