Jaraxi, já tu Lukášovou 750 ještě neprojel, jen jsem v ní seděl. Každopádně v 7er mi připadal malinko tišší motor, audio je tam už audiofilní. V e60 tomu logicu pořád něco chybí, více místa, skvělé sedačky. Celkově je v 7 vše tak o level výše. Vzadu je to úplně jiný svět, ale tam skoro nikdy nejezdím. Oproti sedmě je pětka strašně tvrdá. Nechápu proč to neudělali pohodlnější, když se to díky dynamic drive stejně nenaklání. Pětka je celkově malinko ostřejší než sedma..
Ale co já sám někdy vůbec nechápu je, že s e46 320i od ženy se mi na pohodové popojížďky kolem domu jezdí lépe než s 545

Je sice o dost menší, ale má pohodlnější podvozek a zrychluje vždy tak sametově ladně plynule. Navíc člověk o to vůbec nemá strach. Když jedu s malou a se psem a potřebuji se rychle zařadit, můžu dát klidně plný plyn a auto se tak akorát rozjede, ani pomalu, ani rychle. V pětce trochu víc přidám, malé lítá hlavička v sedačce, všechno lítá a pes se poblije v kufru. Abych si aspoň trochu mohl užít cestu na chalupu, musel jsem si koupit vaničku do kufru:-D Na popojížďky bych možná volil i trojku, jakýkoli šestiválec benzín. Na okresky a dálnice jednoznačně 5 nebo 7.
Ale jestli chceš srovnání, tak se jednou překonej a můžeš mi tu e60 překódovat a trochu poladit LPG a ještě ti za to zaplatím. Příští víkend možná pojedu kolem.
A když je řeč o motorizaci do e60, proč si nikdo nevzpoměl na Aplinu B5? Po 545 chci teslu, ale to budu muset ještě min. 2-3 roky vydržet. Kdybych si teď musel vybrat nějaký lepší kombík než 545, koukal bych i po B5s i když jsou nechutně drahé a i když tím totálně popírám to co jsem výše napsal o trojce. Pětku prostě miluju i když mě někdy sere

Ale je to auto které si člověk kupuje kvůli emocím. Kdo chce jen praktičnost, může koupit třeba něco z vw group..