nesouhlasim, ja tam mam mechanice DVD standardní medium DVD-R se 4,5GB MP3 a posloucham z toho. otazka je jen jestli to umi nativně, což bych řekl že ano, nebo se to musí nakódováním povolit
Crixallis píše:nesouhlasim, ja tam mam mechanice DVD standardní medium DVD-R se 4,5GB MP3 a posloucham z toho. otazka je jen jestli to umi nativně, což bych řekl že ano, nebo se to musí nakódováním povolit
Totic píše:Ještě bych tady rád doplňující otázečku..
Tak tohle je vyjasněný a teď bych prosím rád konečně věděl:
1) liší se samotná obrazovka předface (MASK) vs. poface (MASKII) rastrem nebo rozlišením? Nebo je to stejný, nebo umí líp přímo jednotka? Zajímá mě hlavně Business.
2) Co vlastně znamená označení "Champ" ?
3) Radio (jedna mechanika) jsem viděl na netu bez tlačítek jindy s tlačítkama 1-9,0. Tak jsem zmaten, jestli to vůbec patří na E60. Dík za info, třeba to pomůže do budoucna taky ostatním při upgradech.
Hm, to je na pytla.. pak navi pro mne jaksi ztrácí smysl.. příklad cesta přes Hradec - přes celé centrum namísto krásného obchvatu.. Plánovat třeba Chorvatsko je nesmys. Přitom to umí kdejaká navi za 3k..
Si tam ty body po cestě nandáš do adresáře a pak to jenom přepneš
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
matiz píše:Byla, dokud v bruselu nevymysleli ROHS, coz je velmi, ale velmi mocne kurvitko a prakticky ve vsem. Když si vzpomenu jak jsme s tim zapasili, obraci se mi kufr. Do toho se prida ještě nejake ne zrovna stastne reseni a výsledek je ze to proste zacne padat jak hrusky ve velkem. Ale BMW udelalo gesto, a nevnimamm to ironicky aby ted bylo jasno a slevnilo CCC z 90k na cca 22k kč.
RoHS "zelenou" elektroniku děláme už i do velkých dopravních letadel. Musí to spolehlivě fungovat od -55 do 85*C ve vibracích po dobu 15 let, na což je to testováno v zařízení urychlujícím stárnutí cyklickým namáháním. Věřím tomu že to vydrží.
V BMW takový test zřejmě nedělali, tak neodhalili konstrukční chybu mechanického rázu. Na RoHS bych to neházel.
matiz píše:Byla, dokud v bruselu nevymysleli ROHS, coz je velmi, ale velmi mocne kurvitko a prakticky ve vsem. Když si vzpomenu jak jsme s tim zapasili, obraci se mi kufr. Do toho se prida ještě nejake ne zrovna stastne reseni a výsledek je ze to proste zacne padat jak hrusky ve velkem. Ale BMW udelalo gesto, a nevnimamm to ironicky aby ted bylo jasno a slevnilo CCC z 90k na cca 22k kč.
RoHS "zelenou" elektroniku děláme už i do velkých dopravních letadel. Musí to spolehlivě fungovat od -55 do 85*C ve vibracích po dobu 15 let, na což je to testováno v zařízení urychlujícím stárnutí cyklickým namáháním. Věřím tomu že to vydrží.
V BMW takový test zřejmě nedělali, tak neodhalili konstrukční chybu mechanického rázu. Na RoHS bych to neházel.
RoHS ma niekolko vynimiek u ktorych sa nemusi aplikovat... Napriklad urcite pristroje v zdravotnictve, armada atd.
Nech uz to je akokolvek, jedno je iste - zakonite je RoHS co sa tyka pouzivania olova v spajkach, ovela menej spolahlive ako klasicke spajky s obsahom olova.
nechtel jsem zakladat nove tema.
Tak se zeptam tady....
Mam vytipovane jedno auti....
Je to 09/2005. Nemam VIN abych se koukl na vybavu ale podle fotek to vypada ze navigaci to ma bussines....
ale v popisu je napsano>
Handy Vorb. Mit Bluetooth-schnitts, Hifi System Professional
tak to asi bude professional?
Nebo je mozne ze by navigace byla bussines?
Pripadne to asi jde vymenit?
Business má malý displej. Myslím si, že je blbost aby měl někdo CCC prof. a malý displej. CCC profesional má dvě mechaniky, tak to by taky mělo jít z fotky vidět. Jinak vyměnit to samozřejmě jde,ale bude to stát nějaký kačky a kodování. Osobně pokud bych se rozhodl pro výměnu tak bych šel rovnou do CIC...