Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Neznamy spinac pod volantem
Zdravicko panove,
Uz 14 dni jsem novym majitelem e61 a kazdym dnem prichazim na nove veci, co to auto ma, umi atd. (po prechodu z Nissana Almery velka zmena:)
Dnes jsem nasel pod volantem male kulate nalepene tlacitko, ze ktereho je vyveden kablik nekam do pristrojovky. Kdyz jsem ho stiskl, dvakrat to na me zahulakalo:) Nevite nekdo o co jde? Nema to neco spolecneho s alarmem?
Diky
Uz 14 dni jsem novym majitelem e61 a kazdym dnem prichazim na nove veci, co to auto ma, umi atd. (po prechodu z Nissana Almery velka zmena:)
Dnes jsem nasel pod volantem male kulate nalepene tlacitko, ze ktereho je vyveden kablik nekam do pristrojovky. Kdyz jsem ho stiskl, dvakrat to na me zahulakalo:) Nevite nekdo o co jde? Nema to neco spolecneho s alarmem?
Diky
- Přílohy
-
- IMG_20160228_111219.jpg (184.09 KiB) Zobrazeno 1445 x
Bud bych si od bývalého majitele zjistil co to je ,nebo bych to dal pryč .
Vše co jsem kdy našel v autech po koupi jsem odstranil ..nikdy nevíš ..
Ačkoliv sám vlastním takovou malinkou krabičku jako je ta tvoje ,v ní je sim-ka a tu zapojím kdekoliv do auta na (+ a - ) a v životě by jí nikdo nenašel , a budu do smrti vědět kde to auto jezdí .
Jsou to pikačoviny 21 století , smůla :-/
Vše co jsem kdy našel v autech po koupi jsem odstranil ..nikdy nevíš ..
Ačkoliv sám vlastním takovou malinkou krabičku jako je ta tvoje ,v ní je sim-ka a tu zapojím kdekoliv do auta na (+ a - ) a v životě by jí nikdo nenašel , a budu do smrti vědět kde to auto jezdí .
Jsou to pikačoviny 21 století , smůla :-/
Já to bral jako žertemabcent500 píše:Ja myslim, ze to nehrozi. Mam dva klice a ziju v Grazu v Rakousku:)DaweTDS píše:Při prodeji.... "opravdu mám jen jeden klíč"... a pak stačí sledovat kde auto jezdí a druhým klíčem s ho zase vzít zpět

Cip je jeste dobrej. Mamina mela kdysi na AX-ovi nejakej doma delanej imobilizer a pred kazdym nastartovanim musela dvakrat zapnout parkovacky a pak dat blinkr (tusim pravej). Zaprvni vypadala jak debil a zadruhy se to nejak posralo, takze to zabralo treba az na patej pokus. Takze vecer na parkovisti blikala jak vietnamskej stanek. Opravily to stipacky, izolacka a nervy. 

Jestli to není výstražný zahoukání při napadení. V pochcávce to dělali origo k lepším výbavám. Když se ti někdo na křižovatce dobývá do auta, tak to zmáčkneš. Jeho to zaskočí a ty získáš nějaký ten čas na zareagování.
Každopádně je to takovej hnus, že bych to auto kvůli tomu snad ani nekoupil. Navíc E61 je po stránce elektřiny dost složitý auto. Bál bych se jakéhokoliv samodomo.
Každopádně je to takovej hnus, že bych to auto kvůli tomu snad ani nekoupil. Navíc E61 je po stránce elektřiny dost složitý auto. Bál bych se jakéhokoliv samodomo.
Tak dnes jsem se v tom trochu stoural a sundal krytku toho neznameho spinace, prikladam fotografii. Jak uz jsem se zminil, po stisknuti to dvakrat zapipa, po druhem stisknuti se ozve ton z reprobeden presne jako v telefonu, kdyz volane cislo neexistuje. Taj co to k certu je? Ani v Bmw tohle nikdy nevideli...
- Přílohy
-
- IMG_20160324_174155~01~01~01~01.jpg (182.32 KiB) Zobrazeno 552 x