Zdravím borci,
chci se optat, mám E60 systém Professional CCC a když jsem byl na diagnostice, tak mi bylo nabídnuto nechal si povolit přehrávání DVD videa při jízdě. Nikdy jsem, ale předtím video nezkoušel a teď sem se nudil v koloně, tak sem tam strčil origo DVD s filmem co sem měl zrovna u sebe a nejde a to ani ve spodní DVD mechanice ani ve vrchní a to ani když stojím a mám zataženou ruční brzdu.
Mapy normálně svižně čte, takže v laseru to asi nebude.
Nenašel sem žádnou možnost, že by tuto funkci neměli včechny CCC umět?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Přehrávání DVD v CCC
Tak to asi ne. CCC neprehrava DVD filmy i kdyz tam je napsane DVD, je to pro mapy nebo pro MP3 prehravani pokud mas povolene.
Mas dve moznosti:
1: pokud mas TV original v aute jako ja, tak staci koupit DVD menic a pripojit plus kodovat > levnr varianta
2: predelat na CIC a muzes prehravat DVD, ktomu budes mit hezci grafiku, rychlost nabihani, atd... trochu drahsi varianta ale lepsi.
Mas dve moznosti:
1: pokud mas TV original v aute jako ja, tak staci koupit DVD menic a pripojit plus kodovat > levnr varianta
2: predelat na CIC a muzes prehravat DVD, ktomu budes mit hezci grafiku, rychlost nabihani, atd... trochu drahsi varianta ale lepsi.
-
- Kontaktovat uživatele:
mi00wa píše:Tak to asi ne. CCC neprehrava DVD filmy i kdyz tam je napsane DVD, je to pro mapy nebo pro MP3 prehravani pokud mas povolene.
Mas dve moznosti:
Ahaaa..díky, já že téměř každej s diagnostikou nabízí odemknutí obrazu za jízdy pro CCC, tak k čemu to potom je..

TV ve výbabě mám, ale někdo mi jaksi před prodejem odcizil modul, protože po něm zbyl jen svazek, ale cd měnič ani dvd nemám v tom kastlíku je jen záslepka.