Nechci spamovat ale rád bych se zeptal na BMW řady 5.Rád bych si koupil BMW této řady protože není tak sportovní jako řada 3 a je víc limuzina což mi sedí více.
Chtěl bych se u vás poradit ohledně motorů a potenciálních servisních nákladů.
Chtěl bych přejít z Alfy romeo 156 a mám trochu dilema jestli mít velké oči(530I-E61 nebo 39) a nebo zustat pěkně při zemi(Alfa romeo 156 1.9 16V nebo Fiat Stillo).
BMW se mi hodně libí ale chtěl bych znat vaš názor na 530I benzin a jeho verze , připadně jaká je nejlepší.Naftovou verzi jsem zavrhnul protože se bojím že mě servisně sežere za živa i přes to že na ty motory jsou dobré recenze , tak volím jednoduší servis benzínu za cenu vyšší spotřeby(časem bych rád LPG).
Jakou verzi 5 řady (E61 nebo E39) - mě osobně je to celkem jedno a obě se mi libí.
Servisní náklady ? Co jsem koukal tak jsem docela v hranici normality aspoň ten standart jako destičky,spotřebák a nebo třeba i spojková sada (Mroauto za 6k) takže tady bych řekl oka.Ovšem jde mi o věci speciální třeba jako měchy v kombiku kterých bych se trochu bál.
Pokud mi můžete napsat nějaké další potenciální problémy a nebo mě uklidníte tím že se dají celkem v pohodě opravit tak poděkuji za info

Díky všem co mi pomužou s rozhodováním