Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě E61 je to auto pro bohaté?
Těžko říct, podle jakých kritérií rozhodují, co je ještě na klempířskou a lakýrnickou opravu a co už je na výměnu celých dveří. Jestli hraje roli, jak moc je to korozí napadené (hodně nebo jen trochu), nebo jaký je nájezd konkrétního auta (do/nad určitou hranici, třeba 300 tis. km), popř. který konkrétní autorizovaný servis návrh na záruční opravu předloží (v závislosti na tom, jaké vztahy má s generálním importérem), atd. ...? Každopádně i oprava gratis je lepší, než jezdit s orezlým víkem, popř. si opravu platit ze svého.
Asi s Jirkem dáme oba stejné doporučení ostatním - komu v rozích pod oknem reznou 5. dveře a máte je nebourané a s původním lakem, řešte to co nejdřív, dokud nemáte auta na samotném konci 12leté záruky; ochota BMW řešit to 100 % na své náklady bude možná postupně klesat a jak čas plyne a řada E60/61 stárne, budou rychle přibývat auta, která jsou ze záruky úplně venku.

-
Ja mam take zarizenou vymenu (nikoliv opravu) dveri kufru v ramci zaruky, E61 rok 2008. Termin za 3 tydny.
Kvetou pod tim vyklopnym sklem. Je to sice prakticka ficura, ale asi vyrobcem trosku podcenena kdyz to tohle dokaze udelat. Reklamovano v Stratos Praha, s radne vyplnenou servisni knizkou, servis u ruznych AD.
Kvetou pod tim vyklopnym sklem. Je to sice prakticka ficura, ale asi vyrobcem trosku podcenena kdyz to tohle dokaze udelat. Reklamovano v Stratos Praha, s radne vyplnenou servisni knizkou, servis u ruznych AD.
Nasral bys me kdyby ti pucili nahradni autoMadButcher píše:Ja mam take zarizenou vymenu (nikoliv opravu) dveri kufru v ramci zaruky, E61 rok 2008. Termin za 3 tydny.

-
-
Dnes jsem dostal to nove pate dvere na zaruku. Vse klaplo v pohode, barva sedi, dvere sedi taky.
Poprosil jsem jestli by mi pri demontazi mohli vyfotit jak vypadaji kabely v pruchodkach, jestli jsou uz prelamane nebo ne - fotky mam, ale nedoslo mi ze na nich neuvidim nic nez tu cernou izolaci ve ktery je cely svazek schovany... No nemuzes domyslet predem uplne vsechno, ze...
Tak mam jeste k tomu auto hezky umyte a vyluxovane.
Poprosil jsem jestli by mi pri demontazi mohli vyfotit jak vypadaji kabely v pruchodkach, jestli jsou uz prelamane nebo ne - fotky mam, ale nedoslo mi ze na nich neuvidim nic nez tu cernou izolaci ve ktery je cely svazek schovany... No nemuzes domyslet predem uplne vsechno, ze...
Tak mam jeste k tomu auto hezky umyte a vyluxovane.
-
fik001:
No uvidis no, ja s AutoGralem spatnou zkusenost. Byl jsem to tam s nima resit a byl jsem arogantne odmitnut, se slovy ze auto uz v zaruce neni a svolavaci akce take zadna, a celkem neprijeme mi bylo sdeleno ze i kdyby me to opravili nikdo jim to neproplati. Tak nechapu no, mozna si chytl lepsi lidi na prijmu. Kazdopadne druha vec je ze nemaji svoji lakovnu, a vse nechaji strikat v Kappe..na ty kazdy nadava, i jsem jejich praci videl naposledy na sousedovo A6 a to velikonocni vajicko by si videt nechtel. Ale tim ti nechci brat iluze, a uvidis, treba budes zrovna spokojen.
Ja po teto zkusenosti jel jinam a nechal davat do Prahy do Inveltu, dnes me volali ze auto bude ve stredu hotove. Schvalena pouze oprava, a po vybrouseni karoserie vice neposkozena, takze reseno brousenim, opravou a lakovanim.
No uvidis no, ja s AutoGralem spatnou zkusenost. Byl jsem to tam s nima resit a byl jsem arogantne odmitnut, se slovy ze auto uz v zaruce neni a svolavaci akce take zadna, a celkem neprijeme mi bylo sdeleno ze i kdyby me to opravili nikdo jim to neproplati. Tak nechapu no, mozna si chytl lepsi lidi na prijmu. Kazdopadne druha vec je ze nemaji svoji lakovnu, a vse nechaji strikat v Kappe..na ty kazdy nadava, i jsem jejich praci videl naposledy na sousedovo A6 a to velikonocni vajicko by si videt nechtel. Ale tim ti nechci brat iluze, a uvidis, treba budes zrovna spokojen.
Ja po teto zkusenosti jel jinam a nechal davat do Prahy do Inveltu, dnes me volali ze auto bude ve stredu hotove. Schvalena pouze oprava, a po vybrouseni karoserie vice neposkozena, takze reseno brousenim, opravou a lakovanim.
Možná lepší než špatně, tak vůbec. Celkem slušnej lakýra je u Šrámka ve Velkém Březně, ale Šoltys v Děčíně je stoprocentní jistotaAsfix píše:...nemaji svoji lakovnu...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta: Budu potrebovat jeste neco lakovat tak posli v SZ cislo nebo nejaky kontakt na toho lakyru v DC, pokud rikas ze strikaj super, neni co resit. V krasnem Brezne take vim, a pak lakovna za STK smer na chlumec. Take uz jsem od nich videl super praci. Ale necham si rad poradit, DC je kousek..
Jinak auto hotove. Schvalena byla zatim oprava a po vybrouseni bylo jen povrchove, takze opravili a sli do laku cele dvere. Super prace, povedlo se jim to. Navic k tomu auto umyte a vyluxovane. Praha Invelt urcite doporucuji..
Jinak auto hotove. Schvalena byla zatim oprava a po vybrouseni bylo jen povrchove, takze opravili a sli do laku cele dvere. Super prace, povedlo se jim to. Navic k tomu auto umyte a vyluxovane. Praha Invelt urcite doporucuji..