soustek píše:...kdosi tady řešil že mu to dělal kufr...
Tím bych asi začal
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Njn jenze me nic jako na aute neblbne, dalka nebo prijem signalu radia.... kabely jsem uz jednou spravoval.2roky zpet. A pak jak jsem psal co tam by mohlo zpusobit restart
ještě mě napadlo třeba cd changer. pač když se to začne restartovat tak pak ten cd changer jako by znova načítal, projíždí všechny cd, ale možná to má za vinu to že ztratí signál s toho cic tak znovu načítá
CD changer je taky na optice a klidně to dělat může
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
soustek píše:Njn jenze me nic jako na aute neblbne, dalka nebo prijem signalu radia.... kabely jsem uz jednou spravoval.2roky zpet. A pak jak jsem psal co tam by mohlo zpusobit restart
Ahoj všichni, také se přidávám.... CCC modul??? Mám problém se svým e61. Dálka mi zamkne auto jen když namířím na anténu. Dříve se restartoval panel. Nyní nic..... Rádio nehraje, navigace nefunguje a modul jen problikne. Když se mi rozsvítí tlačítko na stropě SOS, začne se rozsvěcet panel, je jen bílý, rozsvítí se podsvícení rádia a DVD. SOS zhasne, panel se vypne, jen podsvícení zůstane. Nevím co s tím... když se někde zeptám tak kolem mě létají částky 30 tis a výše. Dělá tu někdo opravy? DÍKY...
Zdar, a měl někdo iDrive v takovém stavu, že LCD jen blikne tzn, rozsvítí se podsvícení a zase za 2sec zhasne, protočí se mechaniky, a nic více, žádné logo či další náběh, toto se během jízdy opakuje cca co 5min.
Díky
(e90 2006)
jj, to vím že se restartuje, jen jestli se dá takto diagnostikovat jiná závada, než když se rozsvítí alespoň LOGO, což tady nehrozí jinak cena za tu tvou jednotku? a nějaké záruky?
jelikož v sekci 3er nemáme téma zkusím to tady (e92 rv10/2006)
jediné s čím mám problém CCC iDrive je, že vypadává zvuk, jak hudba tak pípání PDC
dnes ráno sem si všiml že to dělá když je ovládací kolečko iDrivu, jak to říct, prostě na volno (když se s ním normálně točí tak to jde v takových intervalech se záseky) mně se teď točí úplně navolno až když s ním pootočím aspoň o půl kruhu tak se dostane do té polohy toho "záseku" a v té poloze hudba (i pípání PDC) opět jde...
jinák s CCC žádné problémy, žádná restarty, žádné záseky, veškeré ovládání jinak funguje, prostě jen kolečko iDrive se volně točí a nehraje hudba...
nikde sem nenašel čím by to mohl být, věděl by někdo z toho popisu jak sem to napsal (těžko se to popisuje) jak by to šlo řešit??
To je chyba na MOST - takze najskor telefonny modul. To robi aj s tym koleckom co popisujes. Ked odpojis optiku, prestane to. Ak mas mulf modul, tak pravdepodobne on.
mohou být příčinou nefunkčního CCC špatné kabely v kufru? e61? Mulf modul mám odpojený- na chvilku bylo zlepšení, ale teď jak jsou horka, tak si můžu tak akorád zpívat sám. Za kolik se běžně pohybují ccc moduly na vrakovištích? Nebo už někdo řešil opravou stávajícího? za kolik?
Dneska jsem si vsiml, ze mi porad bezi ventilator na ccc modulu- nechce se mi zapnout protoze si mysli, ze je prahraty? Kazdopadne ventilator bezi i v zamcenem aute a skoro kazde rano mam hlasku o nadmernem vybiti baterie...
Umi tedy nekdo opravit nebo se vyplati koupit jety
Zdravím všechny klubáky, dnes jsem zakoupil BMW e61 525D, za slušnou cenu s tím že má nějaké vady. K věci: Na navigaci svítí nápis BMW ale vubec nereaguje ani na tlačítko menu ani na ten točící čudl, CD si vezme i DVD si vezme ale nereaguje, v kufuru v levé bočnici jsem našel krabičku (asi nějakou komfortku k tomu) která má zapojení na dva štekry modrý (větší) a bílí ... modrý štekr jsem našel že tam je tak jsem ho zapojil ale z toho modrého štekru byli vyndané dva dráty (asi optíka) jeden svítí - spíše blíká ale ne rychle chvíli svítí cca 3vteřiny a na vteřinu zhasne .. ten druhý kabel optickej nesvítí vůbec... a bílej štekr jsem nenašel nikde... zkoušel jsem to zapojit tak asi nějak jak by to mělo být.. a nereaguje to vůbec, jo a ještě dva kabely co vypadají jako dřívější kancelářské připojení k internetu ale menší tak jsem usoudil že to je asi připojení k anteně a na tý krabičce zapojil tak jak by to asi mělo být. Každopádně jak všichni píšete o restartu - pokud jsem dobře pochopil - objeví se BMW a zhasne a pořád dokola? Tak u mě ne - u mě svítí pořad a nerestartuje se nic... svítí furt BMW. Prosím Vás řekne mi někdo jestli mi něco chybí? Nebo jak to má být zapojené? Budu moc rád. Ahoj Albert.
Ahoj, nevite prosim nekdo jestli se musi u CCC nahrat vin auta ciste do monitoru, kdyz se meni jen monitor za jiny monitor??? Nebo jen staci vymenit kus za kus.... Predem dekuju