Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ZMĚNA ŘEČI NA BC U E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
normann

#1 Příspěvek od normann »

Určitě to tu někde je, ale nemám ted bohužel čas to tu dlouze hledat,
nemohl by mi někdo prosím stručně poradit, jak změním u E39 předFC bez obrazovky s klasickým panelem, jak změnit italštinu na jinou řeč?
italsky neumím ani slovo
na E38mě jsem to před X rokama objevil, nabízelo se mi němčina, angličtina, francouzština, italština a španělština, v telefonu bylo ještě v nabídce spousty dalších jazyků, teda krom češtiny. :D
DÍKY....
:D
Birkoff

#2 Příspěvek od Birkoff »

Diag.
Holly Moderátor
Moderátor

#3 Příspěvek od Holly Moderátor »

Pokud ma clovek velke budiky a ty jazyky tam jsou nahrane, tak lze i ve skrytem menu, jedna z fci umi mezi nimi prepinat...
normann

#4 Příspěvek od normann »

díky za odpověd, taky si jsem si začal myslet, že to bude ve skrytých funkcích ted jen si vzpomenout, jak je otevřít, dřív jsem je uměl otevřít levou zadní ještě u E38, ale protože jsem baterku dlouho předlouho neodpojoval, tak jsem to zapomněl, vím, že si zadám check control a nějak tam zadám nějaký poslední čísla z VIN kodu a pak nějak jejich součet nebo co. nevím ale jestli u E39 to není jinak, snad ne. :D
jinak to auto bylo daný do provozu v Německu, teprve pak asi po 3 rocích šlo do Itálie, takže někdo už to na autě přehazoval.
taky si pamatuju, že v E38 se mi nějak nabídly řeči, když jsem se hrabal před mnoha lety v menu - angličtina, němčina, italština, španělština, tak snad tady to nějak půjde taky.
Foldas

#5 Příspěvek od Foldas »

Birkoff

#6 Příspěvek od Birkoff »

Podržet pravou "tyčku" 5s - servisní menu. Docvakat na TEST: 18 a levou tyčkou nacvakat součet posledních číslic VINka, potvrdit. Tím se odemkne skryté menu, kde někde kolem TEST: 13 jsou vidět řeči, ale!!! mě nešli nijak přepnout, takže jak jsem psal DIAG.

PS: takhle nějak to je, ale na 100% jistý si nejsem
PRAHAV8

#7 Příspěvek od PRAHAV8 »

Koupil jsi si E39 jo? :D
Tak at slouží!

normann píše:Určitě to tu někde je, ale nemám ted bohužel čas to tu dlouze hledat,
nemohl by mi někdo prosím stručně poradit, jak změním u E39 předFC bez obrazovky s klasickým panelem, jak změnit italštinu na jinou řeč?
italsky neumím ani slovo
na E38mě jsem to před X rokama objevil, nabízelo se mi němčina, angličtina, francouzština, italština a španělština, v telefonu bylo ještě v nabídce spousty dalších jazyků, teda krom češtiny. :D
DÍKY....
:D
normann

#8 Příspěvek od normann »

jo, koupil jsem E39, ale svojí e38 si nechávám, tu neprodám.... :D
zzeli

#9 Příspěvek od zzeli »

Na e38 je to v IKE. Dneska jsem si to menil :D
Odpovědět