Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kódování E39
Tompo píše:Mě právě zmátlo, že možnost aktivace/deaktivace sklápění tam je, ale určitě NEMÁ vliv na manuální sklápění, to jde tak jako tak...
Přesně takhle to chápu taky. Navíc se nejen tady na fóru tradovalo, že u některých e39 to jde a u některých ne
Co se rádia bez klíčku týče, tak jakpak si nejsem vědom toho, že tam nějaká takováhle položka byla.
A když už jsme u toho kódování fcí, které i při aktivaci nefungují, tak například na si jsem 100% jistý, že je v nabídce možností i třeba při aktivaci coming home pomocí páčky i možnost rozsvítit místo xenonů mlhovky. Tohle jsem si taky aktivoval, ovšem v praxi beze změny. Furt jedou jenom xenony
-
Když už jste u toho kódování. Přestal mi fungovat dešťový senzor, celkově páčka stěračů v poloze 2 (tj. o jednu nahoru) nic nedělá, jen jednou stírne, když na ni přepnu, nebo změním na II nebo I, ale pak už nikdy nestírne, dokud s ní nepohnu. Nevíte co by to mohlo být, popř. nemůže to být jen chyba v řídící jednotce?
P.S. poloha 3 a 4 to tj. rychlé stírání normálně funguje.
P.S. poloha 3 a 4 to tj. rychlé stírání normálně funguje.
Rovnou se vas chlapi zeptam, cim to programujete. Pokud carsoftem, tak vam pulka veci aktivovat/deaktivovat nepujde. Co se napr comimg home tyka, ma pustene prave mlhovky, obrys a vzadu obrys a zpatecky.
Darkstar - na diag zkus inicializovat senzor, Inpa to umi. Musi byt v dobe inicializace cisty a suchy, aby to melo spravny efekt.
Darkstar - na diag zkus inicializovat senzor, Inpa to umi. Musi byt v dobe inicializace cisty a suchy, aby to melo spravny efekt.
-
-
-
-
-