AHoj,
právě jsme dojeli z dovolený a cca 2 km před barákem se mi začlo auto chovat divně...
Motor začal vibrovat, na volnoběh se třese celé auto, při zátahu cítím, že se motor třese také. Rozsvítila se i kontrolka motoru... Zvláštní je, že se mi během této závady i vypnul pohon na plyn. LPG mi začlo pípat jako když dojde (natankoval jsem cca 10 km před dojezdem plnou LPG) a přeplo se na benzín. Dojel jsem bez problémů. Vypnul/zapnul motor a vibrace a stejný problém trvá.
Nějaký nápad co odešlo ? Pojedu hned na diag, ale jen abych věděl na co mám být připravený.
BMW 535i 180 kW, r 2001
Děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace 535i E39
Ahoj Jaraxi,
díky za nápad, auto stálo celou noc. LPG jsem vypnul a třepání pokračuje... svíčky tam jsou od roku 2012, tedy půjdou na výměnu beztak všechny. Ozvu se jestli problém přetrvá nebo ne...
Jen otázka, potřebuju s tím dojet cca 17 km do servisu nebusím se bát, že by mi něco ten motor odrovnalo ? Aby se např neohla ojnice, kdyžř se nespálí směs na válci co pravděpodobně nejede ? Nebo to je jen velká teorie ?
díky za nápad, auto stálo celou noc. LPG jsem vypnul a třepání pokračuje... svíčky tam jsou od roku 2012, tedy půjdou na výměnu beztak všechny. Ozvu se jestli problém přetrvá nebo ne...
Jen otázka, potřebuju s tím dojet cca 17 km do servisu nebusím se bát, že by mi něco ten motor odrovnalo ? Aby se např neohla ojnice, kdyžř se nespálí směs na válci co pravděpodobně nejede ? Nebo to je jen velká teorie ?