Abych se predstavil tak se jmenuji Petr je mi 28 a minuly tyden jsem si privezl od kamose jednu starou e39 z roku 1996. Je to 2.0 110 kw najeto poctivych 185 tis po dvou majitelych. Nejsem uplnej debil ohledne aut ale ohledne bmw jsem

1-jak poznam jestli mam starou masku nebo novou ?
2-proc mam tyhle zadni svetla ? Myslel jsem ze jsou z novejsiho modelu ale na stary nejdou....
3-potrebuju koupit nove svetla pac tyhle jsou vysviceny ale nevim jestli jdou faceliftovy svetla na stary modely ?
4-jezdim tydne 650 km do prace a z prace a chtel bych koupit xenony ale original ale nevim prave jaky ( viz.otazka 3 ) a jestli je muzu bez problemu vymenit za origo halogeny
5-auto mam od kamose a vim ze jeho stara to oprela o zed kdyz vjizdela do garaze takze jsou jiny dvere ALE maji tam ty tlusty skla !!! Logicky me napadlo ze to je kvuli odhlucneni pokud se pletu tak se omlouvam a opravte me...

6-zajimalo by me jestli nekdo nevi kdyz bych tyhle tlusty skla sehnal a dal je misto origo slabych tak jestli je potreba vymenit i stahovacky....
7-auto mi normalne jezdi ale ztratilo vykon, cetl jsem ze by to mohlo byt hodne veci takze jsem vymenil svicky a porad to samy ale kdyz sem odpojil vahu vzduchu tak se nic nezmenilo takze bych rekl ze to bude tim tak jestli by mi nekdo nemohl poradit nejakou dobrou stranku kde ji koupit. ( jsem jeste v praci takze az prijedu tak to pichnu na diagnostiku a uvidim ale predem se uz ptam kde objednavate dily )
8-docela DULEZITA OTAZKA - z klimatroniku mi jde nejaky divny zvuk , sice jen malicko ale sere me to a hlavne mi to vybiji vetrak tak jak to rozmontovat abych neco neznicil,hledal jsem to jiz tady a i jinde ale nikde nebylo nic konkretniho.
9-jaky jsou na to original alu kola abych nenicil napravu a jaky rozmer gum ?
10-divil jsem se ze tam je destovy senzor.....je mozny ze je to original ? Docela me to zarazilo ze by v 1996 uz tohle delali

Dekuji vsem za jakoukoliv odpoved a trpelivost u cteni

Ps fotky mi to nejde vlozit pres telefon protoze je fotka moc velka ale dodam ji jeste.