Ahoj, stalo se taky někomu, že při odpojení a znovu připojení baterie naskočil na monitoru požadavek zadat kód? Vím, že tam ta funkce je, ale nikdy jsem ji nepoužil/neaktivoval. Má to nějaké řešení? Díky za rady
Starší baworáky měly rádia chráněný proti krádeži kódem. Po odpojení od napájení a znovu připojení chtějí zadat kód jinak nefungují. Kód byl na takový kartičce velikosti vizitky v literatuře k rádiu. Pokud ten kód nemáš, máš 2 možnosti:
1) někde na netu byla databáze kódů, kde po zadání výrobního čísla rádia vyskočil kód pro odblokování
2) pokud se 1) nepovede, nezbyde ti nic jiného, než navštívit BMW, případně někoho, kdo se tímto zabývá, aby ti pomohl
F06 640i Xdrive - Spacegrau Metallic EX E63 630i - Saphirschwarz Metallic EX E46 316ti Compact - Japanrot EX E36 323i Saloon - Orientblau Metallic EX E36 316i Compact - Hellrot
Dost často to používám, hlavně když ted přechodnou dobu parkuju venku na sídlišti.
Nechápu teda jak se ti mohl aktivovat když ho nepoužíváš.
Napíšu jen co vím.
Vyzkoušej tam napsat 0000 někde jsem snad četl že by potom mělo jít nastartovat.
Mě se teda stalo jednou že jsem si spletl kod, a nemohl nastartovat.Pomohlo právě odpojení baterie na 15minut, je to tak napsané i v příručce.
Ano, defaultně je nastaveno 0000, ale buď to někdo změnil anebo to prostě nefunguje, jelikož veškeré záchranné postupy nefungují. Jsem objednán na překódování celého auta... Provizorně stačí na start vytáhnout pojistku budíků, pak ji vrátit zpět...
Nepomohla ani procedura z manuálu k autu (odpojit baterii, 2min počkat, připojit, klíč do zapalování do polohy 1 a posečkat 10 min, než zmizí odpočet z BC, startovat)?
Přesně tak... Ve své podstatě k nepoznání, jediné co je sakra znát, tak řazení automatu, řadí, daleko plynuleji a to jsem si chrochtal jak řadí krásně...
tvl... No tak to se musel odehrát na sběrnici asi dost dobrý fail. Předpokládám, že ti asi nikdo nedokázal pořádně vysvětlit, jak k tomuhle mohlo dojít, co?
když to tak čtu, napadlo mně jestli není nejlepší při odpojení aku, napojit na pomocné startování druhej aku - záložní, pokud teda neodpojuješ aku z důvodu, aby tam právě proud nebyl, např. výměna startéru a pod.