omlouvam se za kvalitu ahrano mobilem. frkvence toho piskani je 3kHz+ mam podezdreni na ventilator ale chci mit vetsi jistotu
Zdar,to je ventilátor,ložiska jedou na sucho a mají snahu se "kousnout".Shoď kanály k topení v mot. prostoru a mázni to,jak výše prvně psal kolega.Ložiska jsou obyvkle z obou stran ještě těsněna plstěnými kroužky,ty olej nasají a pískání přestane.
Pokud je tohle ono,tak teoreticky se k tomu dostaneš.U L a P filtrů vzduchu shodíš plastová kolena a do "díry" směrem dovnitř strčíš ruku a nahmatáš oběžná kola ventilátorů,teda pokud je to de facto shodné s e 39.Sorry za vysvětlení ,hodné spíš negra.
Přílohy
motor-bmw-x5-e53-3-0d-192cp-m20b25-km-putini-2002-636e91cc900905a210-0-0-0-0-0.jpg (36.36 KiB) Zobrazeno 1222 x
Před tím vytáhneš kryty a pouzdro kabinového filtru(zeleně),potom kolena (fialově).Kolena mají bajonet uzávěr a odjistí se pohybem "dovnitř"tj. pravá z pohledu ze předu do leva,levá do prava.
X5 má naprosto odlišný torpédo, nejsou tam 2 filtry musela by celá protipožárka dolů pod tím filtr a mraky plastů a možná by se dalo na větrák dostat. Ale rychlejší bude palubka dá se větrák vyndat a vyčistit, než jen částečně namazat
Lucifer píše:X5 má naprosto odlišný torpédo, nejsou tam 2 filtry musela by celá protipožárka dolů pod tím filtr a mraky plastů a možná by se dalo na větrák dostat. Ale rychlejší bude palubka dá se větrák vyndat a vyčistit, než jen částečně namazat
Co to je za fotka?? našl jsem ji náhodou na nějakým rumunským fóru a tam,že je to prý x 5?
Hojas mám problémy s pískáním ventilace při vyšší rychlosti kolem 160km/h mě začne pískat ventilace ale když prepnu na vnitřní okruh tak to prestane, zřejmě klapka vnitřního okruhu řešil to někdo????
Jo a je to na e39 r.v.2002
Předem dík Jara.