Teddy píše:Pravda, šedý kouř je turbína. Bohužel už mám i tu zkušenost.Naštěstí jen 200m od domu. Výměna v garáži za 2 hodinky. Ovšem ne na bavu.
Mimochodem admini, nestojí tu někdo frontu na banány?
Adeptů by asi bylo víc, to jo.
Mě třeba mrzí že zrovna ty kdeco zkritizuješ, ale už nenapíšeš lepší řešení. Vždyť když něco kritizuju, nebo se o tom vyjadřuju jakkoliv negativně, tak musím mít lepší návrh, názor, zkušenost.
Já jsem rád za jakékoliv rady i přesto že se mi nemusí zdát správné a nijak se jimi řídit nebudu. Autor tématu vznesl dotaz, pár lidí mu odpovědělo a kdyby se do toho zase někdo nepřipletl s jedním jediným cílem, tak by řešilo jen to co s tím souvisí. A podle mě pokud se mu vysr.. po dvou dnech, tak by to měl vrátit, nebo chtít uvést do stavu takového, který bude odpovídat kupní smlouvě. Za tohle si vysloužím kritiku, ale nic lepšího už kritici nenapíšou. Fakt nevím co je tedy cílem diskuzí když ne předávání si zkušeností, nápadu, "dávání hlav dohromady", spíš tady vidím povětšinou vzájemné napadání (nepopírám že s jedním členem mi to taky ujíždí) a různé "házení bordelu k sousedům". Dlouho po tom co zakladatel vlákna ani už nekomunikuje se tady řeší vše kolem.
Nebyl jsem sám, kdo se ptal na cenu, přesto se začne navážením do mě aby se potom řeklo že tady dělám flame ?