all píše:už si to nepamatuju na 100% ale nebude, protože 320 má diferák schodný se 4 válcema a 323 má 6 válcovej větší difer... schodný s 323, 325, 328
můžeš tam dát 325,323,328 například a poloosy sou stejný, jen si dej pozor na poloosach je šroub s torxovou hlavou a potřebuješ na něj torx ořech já když to dělal poprvý neměl sem ho doma a musel sem shánět , ale většinou ty velké gola sady je mají
shade741 píše:můžeš tam dát 325,323,328 například a poloosy sou stejný, jen si dej pozor na poloosach je šroub s torxovou hlavou a potřebuješ na něj torx ořech já když to dělal poprvý neměl sem ho doma a musel sem shánět , ale většinou ty velké gola sady je mají
Maysner píše:Pokud pouzijes diferak z 320i touring, tak poloosy menit nemusis. Jedine tento model ma i na malym diferaku unasece na velky poloosy
zajímavé to jsem vůbec nevěděl, díky za info do budoucna se určitě hodí
ja na to prisel az tedka nedavno, neco jsem zkoumal, a vedel jsem, ze kamos musel na muj dif z coupe davat jiny unasece (daval dif do toura 320). A pak zas druhej musel menit unasec kdyz jsem mu dal dif z toura 320. A dle etk ma tour 320 stejny poloosy jako dospely R6, a na male bedne ma jako jedinej jiny unasece. Asi pocitali ve vyrobe s vetsim zatizenim auta a tim i vetsim naporem na pohonnou jednotku.
On se da pouzit jakejkoli malej dif, ale musis na nej nasadit unasece z toura 320 a pak se daji pouzit dospely poloosy.
Vyhoda pri prekopavani touringu na silnejsi motory. Je tam min prace