Taky řeším tedkom výfuk na e36 323 a taky mě napadla možnost dát dvě roury ale nakonec to budu řešit,tak že vyrobim Y spojku protože mám koncovku na dvě roury a kat půjde pryč,první tlumič nechám aby nebyl moc velký randal,možná dám rezonator ještě.Dave36 píše:Schnitzer taky nevypadá špatně, ale ten supersport v celonerezu mi zatím vychází nejlíp. Zkusím ještě po-Googlit po-EBAYjovat:-)
Ještě mne napadlo, jak by to vypadalo, pokud bych tam dal střed a konec dvojrouru místo té jednoroury. Nemáte někdo zkušenost?
Na druhou stranu si říkám, že přeci kluci inženýrský v BWM to takhle neudělali jen tak, takže dát koncák a hotovo.
Slušnej exhaust nemluvě o tom sníženíDWXak píše:Já najezdím okolo 10tis ročně no... ono se to zdá, takhle to dělá kravál jen ze zádu, když sedíš vevnitř tak tomu hluku ujíždíš a fakt to není takovýjen do kopce se to musí trochu víc vytáčet, aby to nedunělo
jinak se zavřenejma oknama skoro nevnímám že něco hučí a můžu si v autě v klidu povídat
A jaký budeš používat koncák?Dok323 píše:Taky řeším tedkom výfuk na e36 323 a taky mě napadla možnost dát dvě roury ale nakonec to budu řešit,tak že vyrobim Y spojku protože mám koncovku na dvě roury a kat půjde pryč,první tlumič nechám aby nebyl moc velký randal,možná dám rezonator ještě.Dave36 píše:Schnitzer taky nevypadá špatně, ale ten supersport v celonerezu mi zatím vychází nejlíp. Zkusím ještě po-Googlit po-EBAYjovat:-)
Ještě mne napadlo, jak by to vypadalo, pokud bych tam dal střed a konec dvojrouru místo té jednoroury. Nemáte někdo zkušenost?
Na druhou stranu si říkám, že přeci kluci inženýrský v BWM to takhle neudělali jen tak, takže dát koncák a hotovo.
Jinak důvod stejný jak říkáš,asi to bude mít nějaký účel to jedno vedení nebudu pokoušet
Čus, přímo u výrobce - Soieta - tady v ČR viz. http://www.soieta-tech.cz/obchod/vyfuky ... i-2x90-mm/Licin píše:Kde se dá objednat ten koncák od ATU na 320/323 a na kolik to tak cca vyjde?