Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
R: Navigace stávkuje, E90 CCC
Ahoj,
tak dnes jsem vyjel na lyžovačku do Rakouska a cca po 150 km, začala navigace hlásit chybu při čtení z DVD (mám vypalovanou verzi od místního člena). Když vložím origo DVD, tak navigace poví hlášku, že je potřeba restartovat / vypnou system a počkat cca 5min. Teď je ale otázka.
Jak mohu za jízdy vypnout nebo restartovat navigaci?
Dál by mě zajímalo zda ta chyba je příčinou výpalku, nebo je to běžná chyba CCC navigací, nebo je špatná čočka...
Někdo podobný problém?
tak dnes jsem vyjel na lyžovačku do Rakouska a cca po 150 km, začala navigace hlásit chybu při čtení z DVD (mám vypalovanou verzi od místního člena). Když vložím origo DVD, tak navigace poví hlášku, že je potřeba restartovat / vypnou system a počkat cca 5min. Teď je ale otázka.
Jak mohu za jízdy vypnout nebo restartovat navigaci?
Dál by mě zajímalo zda ta chyba je příčinou výpalku, nebo je to běžná chyba CCC navigací, nebo je špatná čočka...
Někdo podobný problém?
Mně to sem tam udělá taky, Verbatim DVD-R. Když ho vyndám a zandám, tak to zase maká. CCC jde restartovat současným podržením kombinace tlačítek eject CD a hlasitosti na cca 5 sec.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ten čudl, co vypíná zvukAegis píše:Díky za typ na restart ! Hlasitos? Kterou myslíš, na volantu, nebo to kolečko?
Mě to pak třeba nejde 10 min... :-/ a když DVD vysunu, tak je docela dost horké...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
A máš velkej nebo malej displej? Kdyžtak mám mapy 2014 pro navigaci Business.Aegis píše:Díky všem,
mám Verbatin a je to od kluka, co v tom jede asi ve větším, když má po netu dost inzerátů, takže předpokládám že to bylo na největší rychlost.
Zkusím přepálit na něco kvalitního a za pomala.
Jsem zvědav
myslim ze mapama to nebude-spis to vidim na laser-hur nacita a diky tomu se prehriva a vypina jednotka.zkus sehnat na pujceni origo a uvidisAegis píše:Díky všem,
mám Verbatin a je to od kluka, co v tom jede asi ve větším, když má po netu dost inzerátů, takže předpokládám že to bylo na největší rychlost.
Zkusím přepálit na něco kvalitního a za pomala.
Jsem zvědav