Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw E91 320d r.v.2005 - nelze nastartovat
Dobry den.Omlouvam se pokud je jiz zalozene nejake podobne vlakno onoho problemu.
Potreboval bych radu ohledne nastartovani auta.Zkusim popsat podrobneji:Auto mi stalo cca 8 dnu na parkovisti coz vlastne stoji doted.Kdyz jsem prisel k autu a chtel nastartovat tak auto ani neskytlo,ale vsechny kontrolky svitili.Ani starter neskytl.Rekl jsem si dobra...bude to baterie a nema cenu startovat pres kabely stejne je vybita.Dobre...baterii z kufru vyndal,nabil a dal zpatky.Jenze problem stejny a nejde nastartovat.Stejny problem jako kdyz jsem po 8smi dnech chtel nastartovat.Nevim kde muze byt chyba a nejsem do bmw zasvecen a vlastne je to vlastne muj prvni vuz tehle znacky pul roku.Prosim o zasvecene aby mi poradili jak chybu odstranit a dat vuz do provozu.Dekuji
Potreboval bych radu ohledne nastartovani auta.Zkusim popsat podrobneji:Auto mi stalo cca 8 dnu na parkovisti coz vlastne stoji doted.Kdyz jsem prisel k autu a chtel nastartovat tak auto ani neskytlo,ale vsechny kontrolky svitili.Ani starter neskytl.Rekl jsem si dobra...bude to baterie a nema cenu startovat pres kabely stejne je vybita.Dobre...baterii z kufru vyndal,nabil a dal zpatky.Jenze problem stejny a nejde nastartovat.Stejny problem jako kdyz jsem po 8smi dnech chtel nastartovat.Nevim kde muze byt chyba a nejsem do bmw zasvecen a vlastne je to vlastne muj prvni vuz tehle znacky pul roku.Prosim o zasvecene aby mi poradili jak chybu odstranit a dat vuz do provozu.Dekuji
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že díky hlubokému vybití baterie došlo k rozpárování CAS s klíčem zapalování - Car Access System je něco jako zabezpečovací zařízení. Pokud nebude rozpoznán správný klíč, CAS nepovolí start motoru, ani starter neškytne. Jako první vyzkoušej některý z dalších klíčů, pokud je máš. Pokud toto nepomůže, musí přijít někdo s diagnostikou a provést reset CAS - hodně jednodušše popsáno. Jako poslední je třeba zjistit, proč došlo k vybití baterie, aby se to příště neopakovalo. Jenže zatím nevíme, kde to auto stojí a kdo je s diagnostikou nejblíže.