Těžko říct chlape. Výbava je vcelku zajímavá. Ovšem já osobně jakožto odpůrce světlé kůže a interieru bych to zavrhl . Jinak to chce opravdu vidět naživo. Tady neexistuje dobrá rada. Nejdříve vidět, pak mudrovat.
Na nějaký dřevo a chrom se vyprdni, to se dá celkem jednoduše doladit, spíš bych řešil, v jaký kondici je motor, převodovka, dif, podvozek, stav karoserie apod., výsledek je, pokud se ti auto líbí, jeď se podívat osobně, protože z fotek ty nejdůležitější věci většinou nepoznáš..
no urcite, ale je treba stim pocitat dopredu, sou to pak investice nad ramec ceny, co to sezenes kdyz si pockas akorat mpaket se schani spatne, je lepsi to mit ve vybave...
Mě zase přijde interiér oproti exteriéru super. Zvenku to má z každý strany jiný blinkr vepředu, kola děsný, chrom bůhví co taky není a nějak si nemůžu pomoct, pod pojmem velmi zachovalý vůz si představuju něco jinýho, než absolutně nesedící kapotu vůči předním světlům, blbě spasovaný blinkry a ještě ke všemu každý jiný atd. Ale jsou to věci, co jdou řešit. Spíš bych řekl, že za ty peníze se dá sehnat opticky mnohem lepší kus.
já bych řekl,že kapota sedí,ale dělají to ty blinkry..ty jsou tuzing a ty bych sundal hned..ale pokud sháníš 330ci tak asi budeš muset jezdit a koukat no..
Taky si myslím že to dělají ty blinkry, je to hnus. světlí interiér mi nevadí, nebudu do mít na denní ježdění. Chtěl bych moc moc pěknou 330 ale těch moc neni:-(
Světlý interiér vypadá luxusnější a je ojedinělejsí.. Není tak praktický jako cerná kuže ale je to jen o nazoru.. Jak tady někdo píše, resil bych základ toho auta. . Lišty, blinkry a ostatní věci vyměníš časem. . A pokud to chceš mít jen pro radost tak ti to bude asi stejně jedno ze do toho nasipeš další peníze. . Pokud se ti to nebude zdát až to uvidíš tak raději počkej na jinou. .
Kolik bys nabidl? je to taky 330, malo jeta, kosmeticke drobnosti, par skrabancu atd. jinak nejeto v zime nikdy,, jinak auto mechanicky je naprosto v poradku, jedine co, tak se obcas nevrati petka za studena,, to vyresim,,, screen shot windows 7
Nenabídne ti za to nic, bohužel. Co myslíš, zakládal bys topic, kdybys měl hrachy v kapse? Vím to přesně. Ne. Páč bys tomu prostě nevěnoval pozornost a už se díval po jiné. Je to jen další z témat snílků...
kozic píše:Nenabídne ti za to nic, bohužel. Co myslíš, zakládal bys topic, kdybys měl hrachy v kapse? Vím to přesně. Ne. Páč bys tomu prostě nevěnoval pozornost a už se díval po jiné. Je to jen další z témat snílků...
Nu ja to nechci prodat, jen opravdu kdyby nekdo adekvatne ocenil
kozic píše:Nenabídne ti za to nic, bohužel. Co myslíš, zakládal bys topic, kdybys měl hrachy v kapse? Vím to přesně. Ne. Páč bys tomu prostě nevěnoval pozornost a už se díval po jiné. Je to jen další z témat snílků...
Prachy mám, v tom problém není,důvod proč jsem toto téma zakládal je ten že chci víc názorů, mám zkreslený pohled tím že už dlouho hledám a nenacházím nic co by za to stálo, už jsem projezdil tolik peněz.
Prakticky auto ještě nemám ale náklady už jo .
Chci E46 330 v kůži s nějakou výbavou ne nějakou 316 nebo 318 v základu. Neorientuji se v tom tak bych chtěl víc názorů.