zdravim, vim ze presazovat volant se nema kvuli krouzku, ale v jak na to pisou ze o par zoubku to problem neni. Menil jsem motor i s napravou a hrebemem a i kdyz auto netahne ani o kousek tak me stve volant, ktery je tak o 15 stupnu doleva...mam to presadit nebo to dohnat na geometrii na cepech?
tak on byl nasazenej dobre, jen jak se menil motor, naprava a vsechno kolem, tak se to rozpojilo na tyci co je pod pojistkovkou cca a uz se to chytit spravne nepodarilo
jj měnil jsem prostě komplet, avšak z auta na auto jako celek, byla to přestavba a komplet náprava a motor z dárce orgánů byla top. Jen mi jde o to jestli nebude těch pár stupňů na čepech problém dorovnat
Já měl podobný problém, volant byl vyoseny doprava a přesadit volant nemá smysl, musí se pořádně udělat geometrie. což bylo pro Renocar docela oříšek u E36 nebo to chtělo 3 pokusy.
tak kukni na axialy jak moc jsou rozdily v našroubování kulaku na obou stranach. podle toho uvidíš jestli to pujde dorovnat na čepech nebo budeš musit přesadit kloub na hřebenu řízení(nejsem si jistý, ale myslím že tam je tisícihran stejný po celem obvodu)
jj díky, to jsem potřeboval vědět, tisícihran tam je, ale rozpojení a spojení jde pěkně na prd, tak doufám, že to půjde na čepech, aby pak na geometrii na mě nekoukali jak na pitomce
a sakra...no omrknu to, ale ten volant mě štve je to přeně 13 stupnů mimo osu, což není tak moc, tak uvidíme, ale přesazovat to v tý spojce je na prd a hlavně se to nedá trefit, pokud nejsem na geo, snad to nějak půjde aniž by se to podepsalo na rejdových polohách