Zdarec chlapy, tak řešim docela problém, stojim takhle na světlech, padne zelená, sešlápnu spojku a řadička je naprosto volná a nemá kam zařadit, prostě ztratila rychlosti motor vrčí bez problémů a spojka taky " zabírá "
jestli mas trochu "gumovy" ruky ak ani tunel nemusis rozdelavat, staci sundat manzetu a vsechno kolem ni, menil sem tak radicku a slo to:) jestli ti upadlo tahlo na strane prevodovky tak ti to sice prd pomuze ale aspon budes vedet na cem ses:)
okej, zkusim to svepomoci a když nebude zbytí tak to hodim na odtahovku jen myslíte že to bude jen nějaký táhlo? ja jen jestli mam schanět i novou převodovku
Taky bych řekl, že to bude táhlo:D Stalo se nám to kdysi na starým Peugeoutu, s řadící pákou sis mohl hýbat jak jsi chtěl a všema směrama:D Naštěstí tam je převodovka ve předu takže se tam dalo vpoho šáhnout:D
Jinak kdyby to bylo poškození převodovky, tak to snad jedině že by ti po cestě někde vypadla:D
tak jsem se na to konečně dostal abych se na to mrknul, a skutečně je vypadlé táhlo, předpokladam že je někde v zádu spojeno šroubem, který tam již není. Bohužel tam přes řadičku je tak málo místa že nemám šanci se tam dostat, jen jsem to tam nahmatal končky prstů. Ostatní táhla a tyče drží jak mají díky za rady, zítra musím auto zvednout a zespodu to pujde jak fík
Je toho plna prdel z vraku co lidi rozdelavaj, mrkni na inzerci nebo bazos kdo ma karu na dily a bude to mit. Jeste jsem se nikdy nesetkal s tim, ze by byl tenhle dil timto zpusobem znicenej. Ale vule jsou celkem bezne, to je zase jina vec..