Ahoj, koupil jsem si novou e36 a při otevření dveří se nerozsvítí vnitřní osvětlení. Mám to vždy v té poloze aby to při otevření svítilo. Na co se mám podívat? A ještě u me předchozí e36 jse mi při odemknutí rozsvítilo vnitřní světlo, tak se chci zeptat jestli je to u všech e36? Díky za rady a tipy
Rok 94. Ty čudlíky na dojezd oken jsou OK. Svítí to jen když to ručně rozsvítím do krajní polohy. Uprostřed to nesvítí (při otevřených dveřích). A poslední poloha je furt vypnuto. Včera se mi stalo že to při otevřených dveřích probliklo a stejně to zase zhaslo.
takže se jedna asi o coupe. odskoky oken tedy fungují. problém může být v samotném světle nebo kabeláži. Popřípadě i v jednotce centrálu. Chce to vzít do ruky měřák a etm a hledat
jak je na tom spojovač pod kobercem sedačky řidiče?? většinou při problémech s centrálem, nebo světlem je problém právě tam. Když není auto už uplně ok, dostane se tam vlhkost a kabliky se mužou spéct, nebo studený spoj.
Zkusil bych si půjčit jednotku ZKE od někoho jinýho z e36 je za kastlíkem práce cca na 15min jestli to na jeho bude fungovat tak máš jasno Pak to může být ještě nalomený drát mezi ZKE je to pin č.4 v největším konektoru