Včerejší zápasení s lištou dopadlo dobře, díky za rady jak demontovat. Dnes se mi naskytla možnost koupě origo xenonových světlometů, s kroužky, bez natáčení z bourané e91. Je možné nějak normálně - bez složitých úprav okolo světlomety prohodit za mé halogenové z r. 2005 bez kroužků? Popř co kromě samotných světel bych měl ještě sehnat? Nechat vymontovat?
Snad se tu zbytečně neopakuju, podobné téma jsem nenašel...
Xenony mají kvůli AE kroužkům žárovku, která je někde zespodu. Nen ve světlech, dává se ze strany podběhu. Nevím, jak to tam vypadá, ale zjistil bych si to....
To rostak:
Nicméně 07 xenony nemají denní svícení pouze kroužky, ale svítí normálně xenony. Oficiálně do předfaceliftu nejde udělat denní svícení jinak. Jde to až po faceliftu
Daudgen: Chtel bych se jeste zeptat jak je to s ovladanim? Ty v2 uhp jako denni sviceni svitej na jakou polohu na ovladaci? Když pak zapnes potkavacky tak se krouzky ztlumej nebo svitej furt stejne? Na kolik tohle reseni vyjde se vsim vsudy? Klidne SZ diky.
Diky za odpovedi, stejne by me nejvic zajimala moznost vymeny za originalni:
1) halogeny s AE - delaji se?
2) xenony s AE? - pasuji na auto s obyc svetlama? Co je potreba ke svetlum? Neni montaz nejak drasticky narocna?
Byla by foto zhasnuteho a rozsviceneho svetla s pridanymi AE?
Mám namysli toto, dají se takováto, halogen světla, abych nemusel překopávat kabeláž na xenon, někde pořídit? Netrvám na stále svíticích blinkrech, i když by byly fajn, ale o AE.
Jestli se nepletu tak tohle jsou světla z faceliftu, a ty už se dělali origo v kombinaci AE/halogen. Na předfacelift by měli pasovat. Jinak do předface halogenu angeleyes dodělat asi nepujdou, někde se tu o tom už psalo..
Když bych na svou e90, s halogenovymi svetly bez AE koupil treba toto, co je jeste treba dokoupit, upravit, abych to na aute rozchodil? Nebo mam jit radsi do pofacelift halogenu s AE? Mate prip. nekdo tip na nekoho, kdo tyto veci dokaze sehnat?
Vojta87 píše:Když bych na svou e90, s halogenovymi svetly bez AE koupil treba toto, co je jeste treba dokoupit, upravit, abych to na aute rozchodil? Nebo mam jit radsi do pofacelift halogenu s AE? Mate prip. nekdo tip na nekoho, kdo tyto veci dokaze sehnat?
Daudgen píše:No tak to jsem zvědav, jak ti to bude svítit. Už z ceny je jasný, že kroužky budou svítit naprd a samotný světla taky.
Já myslel že 60%svítivosti dělá žárovka a 40% dělá odrazová plocha Nezlob se na mě ale jsem, už velkej kluk na to abych nevěděl, že né vše levný je naprd! Měl jsem od nich světla za obdobnou cenu na mergla a svítily luxusně.
Ve středu je budu mít tak pak dám klidně foto. Teď tam mám ty obyč základní bez čočky, oproti těm to bude svítit luxusně nabeton.
Daudgen píše:A proč si myslíš, že by to mělo svítit lépe? Na foto se rád podívám.
Bo do cocky dam xenon Cocka to usmerni jako by tam byla klasicka zarovka takze svitivost bude o hodne vyssi a oslneni nehrozi. Mam to tak i na Captive a bez problemu a to i na technicke nebo pri kontrole polisu Malo komu totiz docvakne ze xenon ma mit ostrikovace
Daudgen píše:No tak to jsem zvědav, jak ti to bude svítit. Už z ceny je jasný, že kroužky budou svítit naprd a samotný světla taky.
Já myslel že 60%svítivosti dělá žárovka a 40% dělá odrazová plocha Nezlob se na mě ale jsem, už velkej kluk na to abych nevěděl, že né vše levný je naprd! Měl jsem od nich světla za obdobnou cenu na mergla a svítily luxusně. Ve středu je budu mít tak pak dám klidně foto. Teď tam mám ty obyč základní bez čočky, oproti těm to bude svítit luxusně nabeton.
Přemýšlím o stejných světlech. Můžu tě poprosit o info, až je budeš mít na autě. Díky