Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Renocar BRNO doporučení?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
stevelr

#1 Příspěvek od stevelr »

Chci si jet udělat olej atd... do Renocaru do Brna a chci se zeptat jestli jste s nima spokojený atd? Mám u nich servisku, ale jsem druhý majitel vozu a proto se raději ptám jak to u nich teď chodí.
Jinak servis olej atd... vychází nějak na 6 i s prací nebo ?

Díky za příspěvky čus.
xyron

#2 Příspěvek od xyron »

No jestli chceš dát za výměnu oleje 6 táců tak vzhůru do toho....

Olej jsou stovkový položky (100-200 czk za litr Castrolu), filtry to samé.. výměnu zvládne každej schopnější garážista... na to nepotřebuješ "odborníky" z autorizáku..
Johnys

#3 Příspěvek od Johnys »

já teda dávám za olej asi 350kč/l no, když je v autě náplň asi 6-7, tak to vyjde draho. Filtry už jsou pak opravdu za hubičku...
stevelr

#4 Příspěvek od stevelr »

Do té ceny se určitě neženu a už vůbec ne rád, ale mám E90 a i co jsem tu četl, tak to vychází nějak mezi těma 4-6 tis.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Renocar si myslím je v pohodě, na starší vozy 6-ti let je sleva. Doporučuju tam rovnou sjednat 12-ti bodovou prohlídku za 99,- ;)
http://www.renocar-bmw.cz/sluzby-a-servis.html?id=3
riman

#6 Příspěvek od riman »

Nposled mi na té prohlídce za 99Kč našli špatnou geometrii, tak jsem si ji u nich nechal za 1500 udělat - prý na to maj nějakou super laserovou mašinu, a nakonec sprasili co mohli a geo se dělala na 3krát, než auto jelo rovně. Plus zničili zadní silenty, takže jsem tam auto musel nechat a zaplatit nové. Už nikdy více.
stevelr

#7 Příspěvek od stevelr »

Diky za zkusenosti. No ta posledni zni naprosto hrozne. Ja prave chci mit vedenou servisku alespon na olej at mam dolozene pravidelne prohlidky a km pri pripadnem prodeji. Jinak da se vubec poznat ze ten olej v aute byl vymeneny? Protoze jal Matiz psal abych jim zaplatil a jeste neml udelanou praci to by byl vrchol :D
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No v podstatě pokud mu tam nestojíš a nekoukáš, jak to tam lije, tak asi ne:D Nebo mě nenapadá jak poznat:D Poznal bys to pak, kdybys ten olej zas vypustil a zkouknul jak vypadá, ale to je asi nesmysl:D
naspo

#9 Příspěvek od naspo »

já tedy byl opravovat i oleje dělat u kluka v Jiříkovicích, dělá jen BMW a ještě jsem někde viděl firmu v Blažovicích

http://www.rksportgarage.cz/

http://www.autoservis-kpdesign.cz/kontakt
TeggyM3

#10 Příspěvek od TeggyM3 »

leda kouknout na měrku, jestli u e90je ja kdyz sem menil olej i fltr taak byl na merce znat cisty olej :)
martas11

#11 Příspěvek od martas11 »

stevelr píše:Diky za zkusenosti. No ta posledni zni naprosto hrozne. Ja prave chci mit vedenou servisku alespon na olej at mam dolozene pravidelne prohlidky a km pri pripadnem prodeji. Jinak da se vubec poznat ze ten olej v aute byl vymeneny? Protoze jal Matiz psal abych jim zaplatil a jeste neml udelanou praci to by byl vrchol :D
No myslím si,že když do Renocaru přijedeš na výměnu oleje,tak ti ho fakt vymění :wink:
stevelr

#12 Příspěvek od stevelr »

martas11 píše:
stevelr píše:Diky za zkusenosti. No ta posledni zni naprosto hrozne. Ja prave chci mit vedenou servisku alespon na olej at mam dolozene pravidelne prohlidky a km pri pripadnem prodeji. Jinak da se vubec poznat ze ten olej v aute byl vymeneny? Protoze jal Matiz psal abych jim zaplatil a jeste neml udelanou praci to by byl vrchol :D
No myslím si,že když do Renocaru přijedeš na výměnu oleje,tak ti ho fakt vymění :wink:
Taky si myslím, někdy je lepší nečíst všechny příspěvky :D. A ještě se i p. Hanáka co tam příjímá musím vydupat slevu pro vůz starší 6 let :D . Jinak ten filtr vzduchový to je dobrý koberec, normálně bývá takový maličký a tam to je je slušná plachta :D.
Jo pro toho co psal s měrkou, E90 má výbornou inovativní novinku, kterou všichni s láskou v srdci uvítali a to je možnost pouze elektronického změření oleje během jízdy nebo na volnoběh, měrka už je asi passé ://. A k tomu ještě přidali nemožnost sledování teploty oleje/vody v motoru, jinými slovy to jak je motor zahřátý. Když nepočítám ty hrozné způsoby skrz BC menu nebo skrze telefon přes BT diag.
czNEWMANcz

#13 Příspěvek od czNEWMANcz »

stevelr: ne všechy e90 mají elektronickou měrku, já u své mám ještě starou dobrou ruční :wink:
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od mike-ee »

No olkej velmi rychle ztmavne, prosté motor není úplné čistý když tam byl statek olej. Ale autorizaky maj servis pod kamerama a nedovolí si takové věci jako nevymenit olej.

Jinak autorizaky si účtují za olej kolem 500 za litr tuším a za tonse da udělat celek servis. Ale tak zase přidána hodnota historie vozu a těžko říct jestli to stoji za to, cca 3 -4 tis příplatek.
stevelr

#15 Příspěvek od stevelr »

Uvidím jednou to prubnu, jinak díky za info, nevěděl jsem že tam jsou kamery. Snad to bude přijatelný pokud ne, tak příště to kašlu ;).
Pitris

#16 Příspěvek od Pitris »

mike-ee píše:No olkej velmi rychle ztmavne, prosté motor není úplné čistý když tam byl statek olej. Ale autorizaky maj servis pod kamerama a nedovolí si takové věci jako nevymenit olej.

Jinak autorizaky si účtují za olej kolem 500 za litr tuším a za tonse da udělat celek servis. Ale tak zase přidána hodnota historie vozu a těžko říct jestli to stoji za to, cca 3 -4 tis příplatek.
no to bych tě vyvedl trochu z omylu.Ale známá měla Opla v autorizáku a když jsem viděl co zaplatila za výměnu oleje atd. a olej nebyl vyměněnej vzduchovej filtr aby byl po 600km černej jak bota když v servisce napsáno že to bylo vyměněno tak jako mazec.Takže záleží čistě asi jen na tom kdo to jak udělá.Nevěřím a neříkám že to tak dělají všichni ale doma výměna je 100 procent.
Odpovědět