Nemáte někdo zkušenosti s replikou předního blatníku např. od ACI nebo kohokoliv jinýho? Jak to sedí, lícuje. .. jestli to má cenu vůbec kupovat? Máte s něčím dobrou zkušenost? Nebo na lépe vypadající auto jedině origo?
Připadně sháním origo zdravej pravej blatník na E36 kupé před face s blinkrem ..
Osobně jsem taky za názor, že raději starší origo, ale když jsem FL blatník sháněl kvůli TK, tak žádnej kloudnej nebyl. Koupil jsme repliku, stál 500,- a sedl tam jak prdel na hrnec... Byl jsem překvapen!!!
Mám zkušenosti od klempířů, že ACI blatníky sedí docela přesně. Prý stojí cca 990,- na E36 což je OK. Tenší a pružnější jsou na omak každopádně bohužel taky.
Nevíte, zda jsou některé plechy FL aftermarket pozinkované jako origo?
Ten kamarád jsem já, mám blatník z Elitu (čínu) a je pravda, že špička byla kratší asi o cenťák, to se dovařovalo a celé se to muselo dopasovávat, ale díry seděly dobře. Pokud jsi detajlista, tak si myslím, že ti to vadit bude, protože to nesedí moc u sloupku a pak dole za kolem, ale jinak na to že to je čína, tak dobrý, čekal jsem že to bude mnohem horší.