Ahoj, scháním ložisko do diferáku bmw e91 30d .. Myslím si že ten kdo měl rozhozený diferák i zde na klubu a ložiska scháněl tak stejně jako u mě nebyli k dostání v BMW tak se chci zeptat kde jste případně scháněli.. Díky moc
Spíše to vypadá že ne A jsem krutě nasrnaje .. Takže jinak plně funkční diferák jen díky jednomu pitomému ložisku budu muset hodit do prdele a buď koupit fungl noý a nebo nějakej z bouračky je mi z toho na blití
Kazdopadne som uz tiez cital, ze tie loziska nejdu zohnat od BMW - aj ked som tajne dufal, ze pre nejaku firmu zaoberajucu sa prevodovkami/diferencialmi to predsa nemoze byt problem
Moj diferencial tiez, zatial, jemne piska, takze rozmyslam ako dlho vydrzi... Takze urcite sem napis ak nieco zistis!
Tak ještě jeden dotaz sehnal jsem diferák za vcelku rozumný peníz je to z 30xd asi z roku 2007 s tím že bych ho koupil jen kvůli ložiskům ale bohužel nemůžu ani dle ETKy zjisti jestli ložiska v něm jsou ty samé co v tom mém...Némá někdo tedy toto šanci zjisti ? Díky moc
matik píše:Ahoj, scháním ložisko do diferáku bmw e91 30d .. Myslím si že ten kdo měl rozhozený diferák i zde na klubu a ložiska scháněl tak stejně jako u mě nebyli k dostání v BMW tak se chci zeptat kde jste případně scháněli.. Díky moc
beny-maser píše:použitý ložiska nejdou použít, a nebo spíš je to prasárna jak hovado
Hlavně stáhnout vnitřní ložisko z hrušky je fakt ojeb, mega silným stahovákem pod lisem a to ten stahovák má plný brejle...
Kolem 6tis bez dph bych obě na vstupní hřídel e46 difu uměl.
Originální jsou od FAG, u některých jiných značek pak nejde vyladit vůle, resp ne origo podložkama.
matik píše:Ahoj, scháním ložisko do diferáku bmw e91 30d .. Myslím si že ten kdo měl rozhozený diferák i zde na klubu a ložiska scháněl tak stejně jako u mě nebyli k dostání v BMW tak se chci zeptat kde jste případně scháněli.. Díky moc
Nějaké ty čísla...
INA _ F-237541
FAG _ 27705
751821703
Čau, jak si to pořešil s tím ložiskem? Sehnal jsi ho někde?