Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Barva na brzdy
kluci a máte někdo zkušenost s něčím takovýmhle?
http://www.ebay.com/itm/4x-Red-3D-Bremb ... 093wt_1122
kdyby to na autě vypadalo dobře a dobře to drželo,tak nemá cenu se s tím matlat..já mám brzdové třmeny lakované decentní stříbrnou,ale v létě budu dávat vrtané kotouče,tak bych to chtěl trochu zesportovnit i na třmenech(tam teda jen vzhledově) a zvažuju jestli to celé sundat,opískovat a pořádně nalakovat aby to nějak vypadalo,nebo jestli by stačilo tam dát nějaký takovýhle dekly..
http://www.ebay.com/itm/4x-Red-3D-Bremb ... 093wt_1122
kdyby to na autě vypadalo dobře a dobře to drželo,tak nemá cenu se s tím matlat..já mám brzdové třmeny lakované decentní stříbrnou,ale v létě budu dávat vrtané kotouče,tak bych to chtěl trochu zesportovnit i na třmenech(tam teda jen vzhledově) a zvažuju jestli to celé sundat,opískovat a pořádně nalakovat aby to nějak vypadalo,nebo jestli by stačilo tam dát nějaký takovýhle dekly..
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne je to uplne obycejne galvanicky pokovene. Jedoducha pomoc, nechat opiskovat puvodni nater a hura do galvanovny. Za pak kacek to mas kdyz se ti to libi a bude to zcela jiste mnohem trvalejsi nez nastrik barvou. Ovsem pokud to chces na trmeny, je to otazka jak pujde pokovit ta slitina. Ale kotouce no problemo.
-
Ahoj kluci chci si nabarvit brzdiče štětečkem přímo na autě. Dělal jsem to zatím vždy pomaličku a v pohodě a bylo to dobré.Teď ale k dotazu.Mám 320D E91 a ta má na předních brzdách takovej ten plíšek poměrně betelnej a netuším jak jej sundat abych ho třeba nepokřivil. U předchozího auta se jen vycvakl a bylo to tady to asi nebude tak jednoduchý uplně že?Děkuji za info.Jo a přední brzdiče jsou z hliníku?Jak psal kolega o stránku dříve?
ahoj,jojo,přední jsou z hliníku,zadní nějaká slitina..ten přítlakovej plíšek je dost pevnej..já mám teď z důvodu lakování třmenů všechno sundaný dole..ale popravdě nevím jestli se na autě sundavá tak jednoduše,jako když to mám dole..každopádně ho jen tak neohneš.. já mám třmeny očistěné,vypadaj teď jako nové,nebyla tam žádná koroze,jen špína.. budou se lakovat keramickým lakem a na auto půjdou keramické desky,tak snad už to zůstane v čistotě:-)
- pavproch
chlopi, nescu zakáladt nové vlákno... pora´dte, prosím, starému sklerotikovi...
někde sem docela nedávno četl o "žáruvzdorných " 3D ///M (trikolora) samolepkách na třmeny brzd... něco podobného jako je tady na předchozí stránce jedna fotka - zelenožlutý třmen s nálepkou - ale v 3D a spešl na třmeny....
nevíte náhodou někdo něco?
někde sem docela nedávno četl o "žáruvzdorných " 3D ///M (trikolora) samolepkách na třmeny brzd... něco podobného jako je tady na předchozí stránce jedna fotka - zelenožlutý třmen s nálepkou - ale v 3D a spešl na třmeny....
nevíte náhodou někdo něco?
na daily přibližovadle (koncern) jsem teď použil zinko-hliníkový sprej a nevypadá to zas tak zle
pořádně obrousit hrubym kartáčem a pak jemnym na svíčky,dosedací plochy desek zarovnány pilníkem,odmastit a dvě vrstvy (vše děláno na autě - zakryto,oblepeno)
pořádně obrousit hrubym kartáčem a pak jemnym na svíčky,dosedací plochy desek zarovnány pilníkem,odmastit a dvě vrstvy (vše děláno na autě - zakryto,oblepeno)
- Přílohy
-
- Fotografie0076dd.jpg (114.87 KiB) Zobrazeno 222 x