díky oběma za zaslaný tip,ale chtěla jsem vás poprosit o pomoc,neumím německy,mohli byste se prosím mrknout a zjistit mi nějaky odkaz nato moje číselko 9123042,nemůže to mít deštový senzor,prosím prosím díky
jj tady to fakt ale žije,děkuji za prohlídku nabídek,škoda,no a kdyby sem dodělala ten dešťák kolik by to stálo? po tom jsem nepátrala,vůbec mě to nenapadlo,a co by bylo potřeba k tmo dešťáku?
mm2121 píše:potřebovala bych dodělat do mého BMW E91 tempomat a potřebuji sehnat kroužek 3 páček,musí mít číslo BMW LZ 9123042,pomůže mi někdo?dá mi tip nebo radu kde je seženu? obvolala jsem vrakáče,ale všechny typy jen E91 nic.díky markéta
Ahoj. Prvně záleží, jestli to chceš dodělat na 4válec nebo 6válec. Pokud 4válec, tak doporučuju se podívat na allegro.pl. Jestli máš ale 6válec, tak máš smůlu, neboť se to zatím nikomu nepovedlo. Je tam jiný způsob regulace rychlosti a bylo by nutný vyměnit celý budíky. Pořád by ale nebyla šance, že se to podaří dokódovat. Na www.e90post.com se to dost řešilo a je to víceméně utopie. Sám jsem ho chtěl dodělat, ale mám smolíka.
mám 4válec,ale je velký problém sehnat ty páčky bez dešťového senzoru,poptala jsem všechny vrakáče v česku i na slovensku ale bez úspěchu a do cartecu za tolik peněz semi zrovna nechce,tak nevím co stím,ještě uvažuju že dodělám ten dešťový senzor,páčky s tím dešťovým senzorem jsou mraky.
mm2121 píše:mám 4válec,ale je velký problém sehnat ty páčky bez dešťového senzoru,poptala jsem všechny vrakáče v česku i na slovensku ale bez úspěchu a do cartecu za tolik peněz semi zrovna nechce,tak nevím co stím,ještě uvažuju že dodělám ten dešťový senzor,páčky s tím dešťovým senzorem jsou mraky.
To je jedno jestly ty páčky jsou pro deštový senzor a nebo ne, když ho tam nemáš. Fungujou uplně normálně jako ty bez senzoru, akorát že na páčkách máš o diodu navíc Jediné na co si musíš dávat bacha tak jestli to jsou páčky na sedan nebo kombík, kvůly funkci zadního stěrače.
Tímto bych chtěl poděkovat Jaraxovi, za dnešní montáž tempomatu. Původně jsem přijel neohlášený se jen domluvit a díky jeho ochotě jsem za půl hodiny měl tempomat nasazený a zprovozněný, takže se nekonaly obavy z kodování a nahrávání softu na půl dne jak mi bylo řečeno jinde.
Díky tomu jsem měl zezačátku obavy na kolik dodělávka tempomatu vyjde ale byly zbytečné. Celkem mě to vyšlo na 1500kč za montáž a nakodování +820kč za páčky z allegra.
Jaraxi, ještě jednou díky moc