Je normalni, ze u E91 pri otevreni 5tych dveri nevyjede roleta nahoru? Kdyz otevru okno, tak vyjede, ale kdyz cele dvere tak ne.. Docela me to stve, u E61 to dela..
Hmm.. mě to taky nedělá.. a to by měla? Zajímavý... musím to ráno vyzkoušet. Netušil jsem, že je v tom nějaká mechanika nebo čidlo, elektronika a pod...
Teda mě nevyjede ani když otevřu okno...
Taxem to zkoušel a nic... 2x-3x..prostě nic.. ale ve vodicí liště rolety je zobáček, který by teda měl odskočit, jestli tomu dobře rozumím... ale nic to nedělá. Zkusím porozebrat a uvidíme..
Hmm.. tak u mě nic, takže jsem rozebral ty postranní plasty na sloupcích, kde je ta lišta ve které jezdí roleta - a nic tam nebylo, žádná elektro/mechanika.
Je tedy možné, že tohle vůbec nemám? Že to bylo závislé třeba i podle výbavy? Díky...
Je to mozne ze to zavisi i na sw auta, pokud je aktualizovany tak to tam bude, ale popravde nevim, nikdy jsem to neresil a mne to teda funguje na dva stisky tlacitka.
matiz píše:Je to mozne ze to zavisi i na sw auta, pokud je aktualizovany tak to tam bude, ale popravde nevim, nikdy jsem to neresil a mne to teda funguje na dva stisky tlacitka.
Firmwarem auta to nebude. Mám tam asi ten původní a funguje mi to normálně na 2 stisky.
Já mám zase jiný problém. Dost často se mi stane, že roleta po otevření okna nevyjede. Nebo vyjede se zpožděním. Co jsem vypozoroval, tak reaguje lépe když je zapnutý motor... Nevíte někdo co s tím? Díky
To bych taky rád věděl, jak to má fungovat. Moje roleta si žije vlastním životem. Při otevření okna 5. dveří občas vyjede nahoru, občas ne. Já si mačkáním dálkáče moc nepomůžu, mám bezklíčové otevírání a nebudu ten klíč dolovat z kapsy, když stačí vzít za kliku. Pokud otevřu celé dveře kufru, tak se roleta nehne nikdy.