Já mám taky vadného ježka. Projevuje se tak, že první dva stupně topení na klimapanelu (nedigitál) moc nefoukají, skoro vůbec a až na 3 a 4 se začně něco dít.
Číslo dílu jsem našel pro e36 64118391698 a 64118391749. Nevím jaký je rozdíl, jeden je uvedený u el. dílů topení a druhý u el. dílů klimatizace.
Cena je přátelských 944 origo BMW dle servisu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
když se "ježek" pokazí :) alá klima e36/46/39 atd.
J0HN3C: Cece ja nevim, ale to podle me asi nebude jezek, cos nasel. Jednak cislo, ktere jsem vygooglil ja je uplne jine (64 11 6 929 540) a jednak ani cena nesedi. Momentalne mam tady na foru nabidku na Hellu za 1280Kc. Neverim, ze v BMW by to meli o tolik levneji......
Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)
Panove vyuziju, ze je tohle tema ozivene a hodim svuj dotaz.
Je nejak mozne presvedcit e36 aby foukala studeny vzduch i na nohy a pripadne na okno? Nebo mam nekde chybu. Precetl sem toho dost, hlavne na zahranicnich forech, a jedine co mi z toho vypadlo bylo zkontrolovat ventil v motorovem prostoru, coz se stejne chystam. Momentalne mam manualni klimu (budu predelavat na digi) a klima mi proste fouka studeny vzduch jenom stredem a na nohy mi to posle vzduch jako z horkovzdusne pistole.
Je nejak mozne presvedcit e36 aby foukala studeny vzduch i na nohy a pripadne na okno? Nebo mam nekde chybu. Precetl sem toho dost, hlavne na zahranicnich forech, a jedine co mi z toho vypadlo bylo zkontrolovat ventil v motorovem prostoru, coz se stejne chystam. Momentalne mam manualni klimu (budu predelavat na digi) a klima mi proste fouka studeny vzduch jenom stredem a na nohy mi to posle vzduch jako z horkovzdusne pistole.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajajaj, omlouvám se, vycházel jsem z protokolu ze servisu, kde je číslo dílu, které jsem sem zbrkle nahodil a u toho napsáno "vadný odporový ježek topení". Budiž to pro mě dobrá zpráva, že budu nejspíš měnit jenom tuhle věc, která se však (pozor) projevuje stejně.
Třeba někdo z vás nakonec objeví závadu tam...
Třeba někdo z vás nakonec objeví závadu tam...
vadné ventily vody. Určitě máš na středovém ofuku otočené kolečko na studený vzduchKani píše:Panove vyuziju, ze je tohle tema ozivene a hodim svuj dotaz.