Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Studeny start, vzdy na potreti
-
Ahoj, nevim jestli se to tu resilo, ale nic jsem nenasel. Mam takovy problem, koupil jsem BMW e36 323i. Uz pri koupi mi bylo sdeleno, ze auto mam problem, ze na studeny motor nastartuje az na potreti. Tak sem se chtel zeptat, zda nekdo nevi cim to muze byt zpusobene. Je to vzdycky stejne, rano prijdu zacnu startovat, 2x nic a na potreti to naskoci bez problému. Chvilku kolisaji otacky a pak se to srovna a neni problem. Problem nastane zas az je motor chladny, tak se to opakuje porad dokola. Dik za Rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Svíčky se dost podstatnou měrou podílejí na kvalitu stratu.
V zásadě jde o tři věci palivo,vzduch a jiskra. Nejlevnější variantou je ai zkusit vyčisti /vyměnit svíčky ( když budou venku , tak mrkni jak to spaluje (bohatost směsi).
Dále jestli dobře tlačí čerpadlo.
Nejsem mekániko ale takhle bych asi postupoval já,ikdyž tá pravidelnost ,že až na potřetí je zvláštní
V zásadě jde o tři věci palivo,vzduch a jiskra. Nejlevnější variantou je ai zkusit vyčisti /vyměnit svíčky ( když budou venku , tak mrkni jak to spaluje (bohatost směsi).
Dále jestli dobře tlačí čerpadlo.
Nejsem mekániko ale takhle bych asi postupoval já,ikdyž tá pravidelnost ,že až na potřetí je zvláštní
-