Čaudy:) Byl by někdo..... kdo už řešil odlepující se interiér ? Přesněji... tapce na dveřích ten střed (kůže) a stropnice (látka).
Moje představa je že stropnici potahnu černou (prý to je lehký) ale návod jsem nenašel a co je potřeba.?
Co se týká kůže na dveřích tak se mi zdá jako že se smrskla - tak hádám že jí budu musel sundat namočit a nějak natahnout ?
Nebo vyjde líp a "snadněji" výměna za jiný ? Nebo nechat udělat ? Díky za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 Interier - oprava-rada pls
nějaké lepidlo odolávající teplotě do 100°C stačí středy tapců jsem nedávno měnil, stačí rozebrat to madlo (zdruhé strany, imbus) a pomalu ten střed rozlepit je to lisované tak opatrně abys to nerozlámal.
Na stropnici se chystám teprve ale lepidlo asi taky stejné, ještě nemám vymyšlený materiál, černý strop určitě ve svém nechci
Na stropnici se chystám teprve ale lepidlo asi taky stejné, ještě nemám vymyšlený materiál, černý strop určitě ve svém nechci

Já bych to chtěl nějak opravit ten střed... protože jinak ten interiér nemám vůbec poškozenej... a bmw to tam taky dostalo.. tak to musí nějak jít natahnout... Jednou jsem někde četl že na textil na stropnici se lepidlo dávat nesmí (teda ne klasický) že ztvrdne i ta textilie něco se na to stříká. to tu látku jen přichytí.
Strop,má dle mého smysl výměna za jiný,Zkoušel jsem to lepit a fakt....
A ty středy jsem vyřešil tak,ze jsem vysekal jiny středy i s tím podkladem,Takze neodlepujes látku,ale celek,jde to.No a ten pak nalepil místo starého.Drzelo to!Myslím chemopren,ale nevím jaký přesně.
A znovu bych to nedělal už nikdy!:)max strop za strop.
A ty středy jsem vyřešil tak,ze jsem vysekal jiny středy i s tím podkladem,Takze neodlepujes látku,ale celek,jde to.No a ten pak nalepil místo starého.Drzelo to!Myslím chemopren,ale nevím jaký přesně.
A znovu bych to nedělal už nikdy!:)max strop za strop.