Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
JB4 pro 335i - kde koupit?
Zdravím místní N54kaře, kde v Evropě JB4 koupit? Viděl jsem, že nějaká CZ firma to prodává za 13,5 bez daně jen jednotku. Nebo neprodává někdo jetou, onehdá byla na Aukru? Další dotaz zní - má smysl shánět otevřené sání (např BMS, co dává JB k JB4)? Jeden důvod pro mě - pokud by to mělo aspoň trošku pomoct výkonu a měnit zvuk, jinak koupím klasickou KN vložku a čau.
čus, tak si to kup přímo od BMS z USA ne? i s usb kabelem to stojí 509USD, pravda, zaplatíš clo a dph, takže by tě to mohlo nakonec vyjít včetně toho na kolem 12-13tis. Myslím si, že za 4-5tis navíc namontování jsou naprosto vyhozený prachy. Instalace je jednoduchá, pokud jsi trochu zručnej. je na to návod v pohodě. Musíš si projít trochu forum N54tech.com, kde se dozvíš vše o tom, jak aktualizovat soft atd.. Ale pokud to chceš mít sfouknutý a těch 5tis navíc ti za to stojí tak si to od btracing kup....Ale jak řikám, je to tak primitivní, že jsou to vyhozený peníze.
každej má pro slovo primitivní jinej výklad, neříkám, že to je jaderná fyzika, když si stavím PC, tak si to dám dokupy sám, ale to je dejme tomu 30tis. když montuju něco do 335ky za statisíce, radši to svěřím někomu, kdo už s tím má zkušenost... ale je to věc každýho... nechci spekulovat o ceně, možná sem měl nějakou friendly slevu, ale rozhodně sem byl s cenou jinde než je zde uvedenobmw335 píše:Ale pokud to chceš mít sfouknutý a těch 5tis navíc ti za to stojí tak si to od btracing kup....Ale jak řikám, je to tak primitivní, že jsou to vyhozený peníze.

to je jasný, sice jsem to nedělal, ale nevypadá to jako nějaká super těžká práce. dost dlouho se vrtám v serverovém HW, takže si nemyslím, že mám nějaký volšový ruce. tak mi pls napiš do sz, za kolik jsi to měl.
a co to sání borci? to byla moje druhá část otázky... máte někdo otevřený, nebo je to nonsens?
a co to sání borci? to byla moje druhá část otázky... máte někdo otevřený, nebo je to nonsens?
ale na tom nemůžeš nic posrat...maximálně ti to bude házet chyby, nebo to nebude fungovat ( špatná instalace ) je to jen o nastrkání mezi kabely od ECU. Bez kabelu je to o ničem, přes kabel si můžeš vyjíždět chyby, nastavovat JB4, různý parametry atd....
Já nemám otevřený sání, někdo říká že to bere horkej vzduch, někdo zase, že to přidá až 20hp....Já jezdím mapu 5 na sérii a mám 370hp a 570Nm
Já nemám otevřený sání, někdo říká že to bere horkej vzduch, někdo zase, že to přidá až 20hp....Já jezdím mapu 5 na sérii a mám 370hp a 570Nm