potřeboval bych poradit. Budu dávat nová kola BBS a tak i řeším pneu. Mám možnost koupit celkem výhodně pneu GoodYear F1. Dělají se jak s "klasickým dezénem", tak i takové ty šípy. Nabídku mám na ty šípy, ale nejsem si jistý co to bude dělat za mokra?
Nevím jak teď, ale dříve jsem je jezdil hodně. Byl jsem spokojený jak na suchu, tak mokru.
Po mých referencích si je vzal i kamarád na Subaru Impreza a také spokojenost...
Macek_One píše:Mam šípy sou docela hlučný, za sucha dobrý za mokra ti ulítne zadek s jakoukoli gumou když mu budeš nakládat jinak se to dá.
to je jasné, že za mokra když tomu naložím budu lítat Very Happy
Mě jde o to, zda to na zadokolce nědělá až příliš neplechy - historicky jsem tu snad někde četl, že to někomu ulítlo při decentní jízdě Sad
Tak asi do nich půjdu.
Hanz píše:me neprisly jako neco extra, pokud je good cena tak proc ne, jinak Conti Sport2/3, Michelin Pilot, Pirelli P-..o, Bridgestone Potenza A50...
Cena je dobrá - 6tis. za sadu 4ks. Vím, že Conti a jiné budou lepší, ale jde mi nyní o poměr cena výkon. A pokud tedy nemáte nějakou konkrétní negativní zkušenost, že by nedržely, tak se mi to jeví Good.
Díky za Vaše postřehy - byl jsem rozhodnutý, ale jak to tak vypadá tak už jsou pryč:-( Kdyby jste někdo věděl o pěkných pneu za rozumnou cenu v rozměru E36 M3, tak budu rád za info.