Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
čepy přední nápravy E90
ahoj..poslední dobou mi při rozjezdu a pomalé jízdě vrže od přední nápravy..jel jsem do bmw a oni mi řekli že to nedělá horní uložení tlumičů,ale nějaký čep,prý ale žádný nemá vůle,jen je to na sucho..takhle mi tořekli.. neví který to ale je.. teď k dotazu,to vrzání mě štve,takže čím mám začít? nechat udělat všechno? nebo zkoušet ? nebo to nechat vrzat?:-) dík za rady a nápady..(jen pro přesnost,na auto šel místo normálního podvozku komplet M úplně nový podvozek,uložení,tlumiče,stabíky,pružiny,prachovky,prostě vše a v podstatě chvíli po výměně se to začlo projevovat.)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tím, že jsi dal M podvozek, který je o trochu nižší než série se zřejmě mohly některé pohyblivé komponenty podvozku (kulové čepy, ...) vychýlit mimo jejich obvyklý rozsah. Tím, že se nyní pohybují mimo dříve obvyklou "vychozenou" dráhu tak mohou způsobovat nějaké to vrznutí (za předpokladu, že tedy nemají žádnou vůli...). Pokud je to takto, tak se to buď časem samo opraví a nebo se tam udělá vůle.