Mám E36 325i r.v.1991.
Etka mi prozradila obj. číslo tyček předního stabilizátorů, tak jsem objednal.
Nicméně jak dorazily, tak jsou jiné, než potřebuju - mají 240mm, na autě mám tyčky dlouhé 155mm (ano, měl jsem si to překontrolovat, ale objednával jsem, když jsem nebyl u auta a když jsem hledal podle VIN, tak jsem předpokládal, že to bude sedět).
Ptám se tedy, jestli je možné, že E36 měly různé typy tyček.
Jde mi hlavně o to, kde objednat a pod jakým číslem ty správné ( 155mm)?
Poradí prosím někdo? Jinak ty 240mm jsou tím pádem na prodej ( Meyle HD) - kdyžtak SZ...
Dík
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tyčky stabilizátoru E36 - HELP
-
Koukni sem a nahodou neni vyrazeni cislo na tom stabilizatoru jestli treba neni z jiniho auta http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJ ... OlpRbBz0s=
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je na autě stále ještě podvozek FKAutomotive, tak ten je oproti sérii snížený (stavitelný) a standardní tyčky tam nepůjdou (jsou příliš dlouhé). Měli by tam jít tyčky z M, případně M-packet podvozku, které jsou kratší. (Zda je na tom autě i stabilizátor z M podvozku netuším.) Ty tyčky stabilizátoru byly měněny cca 2 roky zpět za Meile HD a to už jsou opět na výměnu, vždyť na nich nemůže být najeto více než 40kkm?