Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vestavena gps z aliexpress bmw e46 2001
hej, mistře, ja tydle věci montuju, (www.jarax.net) a servisuju desítky, možná stovky BMW,
co chceš vědět? dáš si tam nějakou dotykovou mrdku a budeš nadávat jak je to k ničemu, v BMW to vymysleli moc dobře. mrkni na youtube, mentuli udělal recenzi dynavinu a pokud vím tak i sam mentuli se na dynavin vykašlal, ovladat v autě něco dotykem je dost naprd, navíc origo navi stojí v novotě nekolík desítek, možna i přes sto tisic, myslíš si že nějaké zařízení za 10 litru tomu bude konkurovat? ty zesilovače, procesory apod něco stojí,
co chceš vědět? dáš si tam nějakou dotykovou mrdku a budeš nadávat jak je to k ničemu, v BMW to vymysleli moc dobře. mrkni na youtube, mentuli udělal recenzi dynavinu a pokud vím tak i sam mentuli se na dynavin vykašlal, ovladat v autě něco dotykem je dost naprd, navíc origo navi stojí v novotě nekolík desítek, možna i přes sto tisic, myslíš si že nějaké zařízení za 10 litru tomu bude konkurovat? ty zesilovače, procesory apod něco stojí,
ja mam od Parrotu Asteroid Smart a nejak se mi po tom elektrošrotu co tam byl nestyska (16:9 mk3 navi s analog TV a telefonem bez BT, cd changer bez mp3 = vse ponekud pomale, nefunkcni nebo prekonane)...
cenove 12tis plus instal, umi to HF, BT, wifi, gps, prehrava filmy, podporuje iPod/phone...
ovladani gestama je uplne v poho i bez divani (tahy kdekoliv po monitoru), pripadne si muzes dokoupit modul na ovladani origo z volantu...
cenove 12tis plus instal, umi to HF, BT, wifi, gps, prehrava filmy, podporuje iPod/phone...
ovladani gestama je uplne v poho i bez divani (tahy kdekoliv po monitoru), pripadne si muzes dokoupit modul na ovladani origo z volantu...
“Ability is what you're capable of doing.”
Omlouvam se nemyslel jsem to zle jen mi ta tva odpoved prisla nic nerikajici,ale diky za odpoved. Chctel bych si koupit do sve e46 vestavenou navigaci a resim cenu/vykon. Proto muzete mi dat nekdo typ jakou a kde. Mam e46 2001 2.0d. Nebo tu dat odkaz na diskuzi,ktera to tu jiz resila. Nejak jsem nemohl tady najit to co hledam. Predem diky