A M54B30 NEMÁ konstrukční chybu! Už dříve bylo zjištěno, že komprese a žeroucí olej vyřeší nové pístní kroužky... mělo se za to, že to je deformacemi tenkostěnných hliníkových válců důsledkem prudkých změn teplot motoru (i to to možná způsobuje), ale přišlo se na to, že pístní kroužky jsou zapečené z důvodu používání long life olejů a tím tedy hodně dlouhých intervalech výměn olejů. Po výměně pístních kroužků, přetěsnění Vanosu (ale to se dělá u každého motoru s vanosem) a výměně separátoru oleje motor opět funguje bez ztrát oleje a má +/- zpátky svůj výkon. Po tomhle zjištění stačí vědět, že auto se nemá točit do omezovače hned po startu a měnit olej ve standardních intervalech a závada se opakovat nebude.
drago: Napsal jsem to trošku hnusně, tak promiň. Každý má rád svoje auto a obhajuje ho.
E39 těžká je, ale já prostě nemám prachy na to, abych živil 540i, proto mi 3.0i přijde dostatečnej.
Mimochodem měl jsem i ISO, dva dvoulitry jsem nedal, jednoho o kapotu jo. A neujeli mi o 20 metrů.. a to jsou starý dvoulitry, který by měli být v super kondici, protože je to poctivá práce a nemají konstrukční vady ne ?
radši mlč. Meleš tady samí nesmysly, mysli si dál, že máš ten nejlepší a nejvýkonější motor na světě, my ostatní víme kde je pravda a všichni budem spokojení=)
WITT píše:drago: Ne, ty nedovedeš pochopit jak to je.. na youtube máš i videa jak 318IS natrhlo 320i, tak jak mi to vysvětlíš?
MattyX: Napiš k tomu taky něco prosimtě, ať se to tu uzavře, nebo mě jebne..
Co k tomu říct no, srovnavat jabka s hruškama přeci nejde
A ono přeci jen ta m54 má v určitých směrech nevýhody (nedá se z toho postavit trestací motor).
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance