Ahoj kluci,
vím, že se to tu již několikrát řešilo, ale nenašel jsem to, co by mi pomohlo, proto zakládám nové téma a prosím o radu.
Jednoho dne mi odešla spínačka po mechanicé stránce, jako prozatimní řešení, se tedy vymontovala z jiného auta a ke kroužku se přikládal starý klíč pro vyčtení kódu.
Po nějaké době, se mi stalo, že jsem otočil klíčkem, bez reakce, až třeba podruhé to chytlo.
Pak přišla situace, kdy jsem normálně dojel, vypnul motor a po půl hodině opět bez reakce, když se to opakovalo a ani na podruhé jsem nenastartoval, tušil jsem, že je něco špatně.
Auto roztáhnout taky nešlo, po napíchnutí na diagnostiku, byly chyby jako: špatný kód klíče a chybná komunikace mezi EWS a EŘJ.
Když jsem kontaktoval borce,(Fx - Martin Voigts), který se tímto zabývá a spoustě lidem s tím už pomohl, podle všech věcí usoudil, že to bude v resetu EWS. Nicméně po resetu a opětném namontování jednotky do auta, stále bez žádného výsledku.
Stejně tak jsem zkoušel výměnu kroužku a vizuélní kontrolu EŘJ na vlhkost
Za každou radu moc děkuju
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 problém s EWS/ nejde nastartovat
-
-
-