Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Snejk - co je s ním?
ikdyby jsi to zle myslel... ;-) Úplně v klidu. Ještě něco přidám:
- haranti do auta nepatří
- čokl patří do boudy a ne do postele nebo auta...
atd :-D
- haranti do auta nepatří
- čokl patří do boudy a ne do postele nebo auta...
atd :-D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je klasika.. Byl jsem u nej kolikrat, vzdy nakonec vse dopadlo k naproste spokojenosti ale z tohohle chovani jsem byl taky parkrat nepricetnej.. Ja nechapu kdyz ma tak extremne moc prace, proc:
- si toho bere tolik?
- nevezme par kluku na obycejne bezne veci a jen je "neridi"?
- jednoduse nezdrazi:)
Na bavoraky to je megaborec o tom zadna, ale v tom byznysu trochu tape zda se mi:)
Btw jednou zpocatku jsem mu rekl ze "to nespecha".. Zasadni chyba:D
- si toho bere tolik?
- nevezme par kluku na obycejne bezne veci a jen je "neridi"?
- jednoduse nezdrazi:)
Na bavoraky to je megaborec o tom zadna, ale v tom byznysu trochu tape zda se mi:)
Btw jednou zpocatku jsem mu rekl ze "to nespecha".. Zasadni chyba:D
Přesně tak, tuhle chybu jsem udělal taky a taky si jí vyčítámMartyn píše: Btw jednou zpocatku jsem mu rekl ze "to nespecha".. Zasadni chyba:D

Když už se téma znovu vytáhlo, tak bych jen doplnil, že bohužel na moje auto prostě řada nevyšla, Snejk mi opravil jen tu jedu nejzávažnější věc (utržený úchyt stabilizátoru - tj. auto zprovoznil), ale všechny ty další věci už nebránící provozu byly netknuté, prostě na ně nedošlo, nestihl to, a já jsem si auto už prostě musel odvézt. Takže to bylo v podstatě zbytečný no (ten stabilizátor by zrovna asi přivařili celkem všude). Váhám, zda to zkusit někdy v prosinci znova, protože ty věci bych chtěl samozřejmě vyřešit a ty už jen tak někdo neudělá, ale je mi jasné, že to opět bude ta samá pohádka...

Taky mám tak trochu pocit, že preferuje auta vyšší a novější a na mojí E36 se prostě vyprdne přednostně, než na sedmy... A nebo jste vy ostatní prostě asertivnější a dokážete si vyjednat prostě lepší přístup a zařazeí vašeho auta na vyšší příčku v žebříčku priority, nebo nevim