Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co by jste poradili? 330i vs 330d
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Řadový šestiválec není jen o výkonu, ale i o charakteru, kultuře chodu, vibracích a zvuku 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Mas recht,konečně někdo kdo mi rozumí,tohle jsem měl napsat já hned na začátku,jen kdyby mě to napadloFrancis píše:Řadový šestiválec není jen o výkonu, ale i o charakteru, kultuře chodu, vibracích a zvuku

Ja chapu, ze ma Kena porozumeni pro 6 valec... Ja ho mam taky, ale psal ze vybira auto pro manzelku... a u ty uz si nejsem jistej jestli oceni kultivovanost inline six. A nebo je to jiná pohádka, auto si vybira sam pro sebe a manzelka je jen zasterka pro ten automat
A nemyslim to zle, jen debatuju.
Primárně se mi to zda jako nevhodná volba, kdyz to má být zejména bezpečné ( jezdí v tom nejbližší). 17let staré auto již z torzní tuhosti ztratilo možná i 50%, aktivní bezpečí zálěží na výbavě , ale nebude to žádná pecka. 90% se má jezdit po městě, tudíž zmiňovaná síla na předjetí dvou kamionů mi přijde spíš úsměvná.

Primárně se mi to zda jako nevhodná volba, kdyz to má být zejména bezpečné ( jezdí v tom nejbližší). 17let staré auto již z torzní tuhosti ztratilo možná i 50%, aktivní bezpečí zálěží na výbavě , ale nebude to žádná pecka. 90% se má jezdit po městě, tudíž zmiňovaná síla na předjetí dvou kamionů mi přijde spíš úsměvná.
Hmmm,tak ted si mě normálně úplně dostal!! Myslíš,že bych jako chlap kupoval automat??Já osobněkdyby dělali e65 v manuálu,tak bych byl první blázen,který by ji snad i měl.Jinak sory,ale nemá jediný důvod tady blekotat něco ve smyslu,že to mám pro ženu a přitom to kupovat sobě!A kdyby jsi řádně četl články nad,tak doma máme 745,GT,vw sharan a mb sprinter,zdá se snad někomu vhodné jezdit těmito vozy po supermarketech??Tedy krom sharana,ale s tím se manželce nechce,jelikož je v manuálu a hlídat děti v sedačkách,provoz okolo a ještě řadit to občas mám plný zuby i já!R6 je hlavně pro můj pocit a nevím jak ty,ale já k ženám chovám úctu a myslím,že i některé ženy dokáží ocenit chování víceválců.A crash testy,ooo promiňte lidičky,ale máte jinou představu o voze Bmw okolo 100 na převážně jízdu po městě a cca 8km mimo 1xtýdne.xhans píše:Ja chapu, ze ma Kena porozumeni pro 6 valec... Ja ho mam taky, ale psal ze vybira auto pro manzelku... a u ty uz si nejsem jistej jestli oceni kultivovanost inline six. A nebo je to jiná pohádka, auto si vybira sam pro sebe a manzelka je jen zasterka pro ten automatA nemyslim to zle, jen debatuju.
Tak kámo sory,ale byl jsem se na tvé doporučení podívat na stočenou 30d a věř nevěř,ale tohle auto vlastnil pán r.1941,k vozu jsou veškeré podklady k výměnám -vše Bmw i v servisce zaznamy a veškeré TUV !!! Pán auto dával protiúčtem za Š Superb.Auto moooc zachovalý jediná vada na kráse je zadní pravý lem-orezlý,jinak auto opravdu nebourané,nelakované!!! Takže zítra pro něho jedeme s korunama,takže díky za rady,ale hold jsme se zbláznili a zku... jednu 30d ve městě.gsicbr píše:jj na tu 330d se jeď podívat. Bude na 100% nestočená. Podívej se za kolik se pohybuje pěkná a něco to vypovídá. Jinak jak napsal Xhans, chceš bezpečí pro ženu a děti a koupíš auto vyvinutý v 98. No nevím s tou bezpečností. Mrkni na crashtesty a ani 3l tomu nepomůže.
-
Jj už to vidím. Zvláštní je, že za tuhle cenu se prodávají před face. Měl jsem 01 prodal jí kámošovi, teď má skoro 300tkm a zrezlý není vůbec nikde. Psal si, že je to dovoz SRN. Podívej se na mobile, autoscout nebo ebay a najdi tam privát s 250tkm v tomhle roce. A kde máš cestu a čas toho kdo to dovezl a něco na tom vidělal. Jen ti chci naznačit, že je to dost nepravděpodobný. Serviska a zbytek dokumentace je pro tyhle lidi to nejmenší. Dokud to nemáš ověřený v BMW, tak je to jenom kus papíru.Kena píše:Tak kámo sory,ale byl jsem se na tvé doporučení podívat na stočenou 30d a věř nevěř,ale tohle auto vlastnil pán r.1941,k vozu jsou veškeré podklady k výměnám -vše Bmw i v servisce zaznamy a veškeré TUV !!! Pán auto dával protiúčtem za Š Superb.Auto moooc zachovalý jediná vada na kráse je zadní pravý lem-orezlý,jinak auto opravdu nebourané,nelakované!!! Takže zítra pro něho jedeme s korunama,takže díky za rady,ale hold jsme se zbláznili a zku... jednu 30d ve městě.gsicbr píše:jj na tu 330d se jeď podívat. Bude na 100% nestočená. Podívej se za kolik se pohybuje pěkná a něco to vypovídá. Jinak jak napsal Xhans, chceš bezpečí pro ženu a děti a koupíš auto vyvinutý v 98. No nevím s tou bezpečností. Mrkni na crashtesty a ani 3l tomu nepomůže.
Hmm,máš pravdu,je to jen na papíře,ale jelikož už jsem o tom autě věděl již v pátek,nechal jsem si ho proklepnout u Stratos auto a tam mi potvrdili km,nebo chceš VIN aby si uvéřil?Jinak človíček co to dovezl,jezdí. již 20 let do SRN do VW Audi Seat a vozí víceméně jen tyto značky a vesměs do 6let stáří a tomu odpovídal i jeho dvůr s auty na prodej,teda pokud mu do paketu nepřibalí něco takového jako toto Bmw.Dokonce se po mém dotazu na slevu-vždyť jsme Češi,tak to zkoušíme,řekl,že na tom auťě má jen 5tis a nebál se mi ukázat mailovou komunikaci s Němci včetně celé jejich nabídky a fakturace!!Nechci říkat,že prodejce byl úžasnej borec,ale jelikož jednám s lidmi každý den a troufnu si říct,že už na lidi mám čuch,tak tady jsme si navzájem sedli a dokonce i domluvili další business,tak nemám jediný důvod tomu člověku nevěřit!!Co se týká koroze,tak jak říkám,jezdí k nám i daleko mladší vozy vč. Bmw a jsou orezlé,že by človék blil!!No nic,každý máme svůj svět,svůj názor atd.Jen odbočím,myslíš,že na 745 r.03 je možné mít najeto 170? Správně je ano,jelikož tento vůz vlastníme je koupen nový v Cz s jasnou historií a spousta lidí ti řekne,že takový vůz je dálkový a musí mít najeto min 300!! No nic,ještě jednou díky všem za názory a hold budu si žít vesvém světě
MOD Francis: Odstraněna zbytečná citace.
MOD Francis: Odstraněna zbytečná citace.
už mě to nebaví, kup si co chceš a hlavně se nevztekej
Ja pro ženu automat chápu, ikdyž zrovna s tím staráním se o děti za jízdy http://praha.idnes.cz/nehoda-u-olbramov ... -zpravy_jw
330D i 330i jou skvela auta, smele do nich

330D i 330i jou skvela auta, smele do nich
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu, co má hvárie do autobusu společného s výběrem benzin-diesel.
Nechápu vyhrocení debaty tady.
Otázka zněla: Benzin nebo diesel, když 90% jízdy bude po městě?
Odpověď je jednoduchá: Benzin.
Na kupci nechte, proč si vybral E46 nebo proč chce automat. Jsou to jeho volby. Vy ani vaše rodiny s tímto vozem jezdit nebudou.
Nechápu vyhrocení debaty tady.
Otázka zněla: Benzin nebo diesel, když 90% jízdy bude po městě?
Odpověď je jednoduchá: Benzin.
Na kupci nechte, proč si vybral E46 nebo proč chce automat. Jsou to jeho volby. Vy ani vaše rodiny s tímto vozem jezdit nebudou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis : protoze udajne bourala, protoze se otacela k diteti, ale je to jedno. Diskuse je od slova diskutovat. Kdyz bude chtit "diskutujici" slyset jen ANO / NE muze si udelat hlasovani... Ta diskuse je tu nejen pro toho kdo se pta, ale taky pro me, zajímá mě názor proč, nač, apod... Kdyz nekdo nechce odpovidat nemusí.
BENZIN
BENZIN