Zdravím vás
Měl bych prosbu ohledně sedaček. Potřeboval bych sehnat látku (viz foto). Jednalo by se jen o přečalounění sedačky řidiče. Nevíte, kde bych látku sehnal? Po případně kdo by opravil, přešil? (Praha, Benešov, Kolín)
Jedná se mi jen o levou bočnici sedadla (z pohledu řidiče) ale pochybuji, že mi někdo dá jen kousek :/
Díky
Srbik píše:Zdravím vás
Měl bych prosbu ohledně sedaček. Potřeboval bych sehnat látku (viz foto). Jednalo by se jen o přečalounění sedačky řidiče. Nevíte, kde bych látku sehnal? Po případně kdo by opravil, přešil? (Praha, Benešov, Kolín)
Jedná se mi jen o levou bočnici sedadla (z pohledu řidiče) ale pochybuji, že mi někdo dá jen kousek :/
Díky
skvele by byla i vymena molitanu, to bych se pak klidne i pridal
ahoj tahle látka je dost problémová. Autočalouník mi ji sháněl 2 měsíce. Jezdí do nějakýho obrovskýho velkoskladu, takže že bys jí sehnal od někoho vedle z vesnice nebo tak, tak to nehrozí.
Jinak je to fakt jejich bolest. Jak je tam ten airbag, tak se to rve. Teď jsme dovezli 87 se 110tkm a má to taky načnutý.
Ještě bych zkusil toho Zlatase jestli má. V tmavý barvě jsou jenom dva odstíny. Jedna je úplně černá a druhá je trochu do šeda. Podle fotek máš tu černou.
Držím palce ať seženeš.
Zatím to vcelku problém opravdu je a mimo vrakáče mi asi jen tak nikdo nepomůže :/ a nerad bych měnil celou sedačku. Zase je problém sehnat sedadlo v elektrice atd...
Zkusím pátrat dál po látce a a nebo doufat, že se tu objeví někdo kdo něco takového má