Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hučení kol(přední nápravy) po nandání 19" - e90 330xd
Možná to jsou sračky, možná taky ne 
Tohle je věc názoru... spousty lidí na nich jezdí a nemají sebemenší problém. Spousta lidí kupují značky a jezdí na nich stejně jako na Japoncích
Hold tohle je těžký... Já to poprvé zkusil a vím, že už jim příště také přednost nedám, i když ostatním třeba nehučí ani starší/použité

Tohle je věc názoru... spousty lidí na nich jezdí a nemají sebemenší problém. Spousta lidí kupují značky a jezdí na nich stejně jako na Japoncích

Hold tohle je těžký... Já to poprvé zkusil a vím, že už jim příště také přednost nedám, i když ostatním třeba nehučí ani starší/použité

Jsou to kola s řířkou a ET pro uplně jiné auto a uplně jiné, než tam má správně být. A při jízdě rovně je rozvodovce jedno, jak široko od sebe jsou kola - tj. v rozdilné šířce podložek to nebude. Gumy má předepsaná pro jeho auto (a obojí na o palec širším disku než by měly být, takže budou i stejně natažené).
To spíš hučí ty sjeté gumy, nebo se ložiskám nelíbí ta zvýšená zátěž, kterou naráz dostaly.
To spíš hučí ty sjeté gumy, nebo se ložiskám nelíbí ta zvýšená zátěž, kterou naráz dostaly.
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

- pavproch
nechcu ti kazit radost.... ale musím....
čti tady, asi uprostředka stránky píše Koffee o svých zkušenostech s RE050 v 19"... sice mu tam potom dál oponuju, že to sou dle mých zkušeností dobré gumy, ale.... nespokojených je tam víc... použili pro ně dokonce slova SRAčKY...
čti tady, asi uprostředka stránky píše Koffee o svých zkušenostech s RE050 v 19"... sice mu tam potom dál oponuju, že to sou dle mých zkušeností dobré gumy, ale.... nespokojených je tam víc... použili pro ně dokonce slova SRAčKY...

-
Ahoj, už jezdím s E91 šest let na 19" styl 230, poprvé jsem tam měl Bridgestone Potenza RE 050A a jedny z nej gum, co jsem kdy měl.... po sjetí jsem chtěl ušetřit a koupil čínský šípáky
to byl zvuk jak kdybych měl všechny ložiska v posledním ražení
takže po pár km jsem je prodal a koupil předek 225/35 R19 Continental CSC 5P a zadek mam 255/30 R19 Pirelli PZero a taky naprostá spokojenost a i když mám všude ještě cca 6-7 mm, koupil jsem za 5000Kč (!!!) celou sadu 7,5mm Bridgestone Potenza RE050A
- holt nedostatkový zboží musí být v zásobě
Takže na 110% ten tvůj zvuk je od gum. Všeobecně nejvíc to dělá šípovej vzor a čínský srčky, takže tomu se vyhni a budeš v klidu:)

Díky za super koment
pobavil jsem se!
a máš naprostou pravdu!
Včera jsem nasadil nové pneu Bridgestone Potenza a musím říci, že jsem si poprvé užíval tenhle rok jízdu
Stačilo mi 20km a nemohl jsem tomu uvěřit
Opravdu tiché, nic se neklepalo, krásně se jelo! Mohu jen doporučit! 
Problém vyřešen!
Jinak občas se takové pneu objeví na netu, málo sjeté a za super cash
Jen čekat a hledat!
Nebo znát někoho ve skladu, pneuservisu... 

Včera jsem nasadil nové pneu Bridgestone Potenza a musím říci, že jsem si poprvé užíval tenhle rok jízdu

Problém vyřešen!

Jinak občas se takové pneu objeví na netu, málo sjeté a za super cash

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Bridgestone Potenza je široký pojem ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition