Ahoj. . Po tříměsíčním shánění pěkných starších kol bbs to vzdávám. . Zvažují nechat si sva kola style 220 ( replika) a nebo nákup nových. . Strop je 20 tis, takže mám 2 favority a to aez antigua 8x18 a bbs sr vulcano 8x18. . Aez Antigua má výhodu většího výběru et-na předek bych dal et 30, na zadek et 14. . Bbs je pouze et 32 ale zase je to přece bbs.. cena je stejná.. které kolo by jste na černou e90 volili?
Ja bych se nebal ani jednoho. BBS vyroba nemecko stejne jako AEZ.Ve fabrice tak i tak pracuje vsechno co ma nohy a ruce a vsechno je pod velkym dohledem a testovanim.Podle me pokud nekoupis kovany kola,kde je cena uplne jinde,tak je kvalita totozna.BBS pro bezny trh uz taky neni TOP
Pro me taky BBS bylo proste BBS,ale kdyz sem videl vyrobu u AEZ,tak sem zmenil nazor a nad jejich vrcholnyma produktama bych rozhodne neorhnoval nos.
Měl jsem tu možnost na ulici vidět (buď podobná nebo stejná) kola AEZ a mohu říci, že autu dokonale slušela (je to klasický styl)
Ovšem tyhle BBS jsou hodně agresivní a k té černé by to nemuselo být vůbec špatné Ještě s kombinací černo/stříbrné by kola mohly vypadat na autě i větší.
Hodně bych zvažoval
Tak je to asi jasný. . Teď k tomu et.. mám tedy dát na předek et 30 a na zadek et 14, nebo mám koupit všechny kola et 30 a dozadu dát podložky? Aby jsem je mohl po sezoně přehazovat? Podložky doma mám. . Jinak na všech kolech budou 225/40/18..
Ted mi bylo řečeno v tom obchodě že et 14 na E90 nemá homologaci. . Prý smim dát pouze et 20 a et 30.. ty et 14 že mi objednají ale nedostanu k nim typový list. . Pokud bych měl brát et 20 tak už asi raději vezmu et 30 všechny kola a dám podložky. .a nebo se vyprdnout na typový list. . Co radíte?
Dal bych co tam má být - tedy co Ti schvalují. Řešil jsem to také před zimou... Jinak ty AEZ vypadají dobře, taky jsem na ně koukal a přemýšlím o nich - na e91. Myslím ale, že se jich bude objevovat dost, ty kola se líbí...
Typový list jsem ke kolům na svých autech v životě neviděl.. ale znáte to asi někde existuje. Já bych vzal dozadu co největší ET - pokud je typlist k ET20 tím spíš. S podložkama by to na STK asi moc nedopadlo nebo co myslíte? Nemám vlastně zkušenost.
Líbí se mi obojí kola na coupe spíš ty BBS a na sedana bych volil AEZ design.
Někde jsem vyčetl že jen a pouze H&R jsou v ČR schváleny státními orgány pro použití pro provoz na pozemních komunikacích. ... samo musí člověk mít tu homologaci taky (ta se od H&R dodává přímo na typ auta) ...