Zapojit jak zapojit, ale nové stojí nesmysl a sehnat použité skoro nejde ...fabledwarrior píše:To by mě taky sralo, tak si ho tam kup a zapoj mu jen osvětlení:D
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
HiFi tlačítko z HarmanKardon e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle online ceníku 1716,- (samozřejmě v Inveltu to bude min 2tis) mi nepříde zas tak hrozný. Než za to dávat víc jak tisíc korun nějakýmu nadšencovi z eBay, kterej si myslí že má poklad, tak si to radši půjdu koupit nový...Fatal Design píše:....ale nové stojí nesmysl a sehnat použité skoro nejde ...
Samozřejmě v mém případě budu ten čudl shánět pouze pokud tam budu mít přípravu....Zas tak nutně ho tam mít asi nepotřebuju, abych vymejšlel nějaký složitosti se zapojením

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Samozřejmě máš pravdu, že to není úplně málo, ale je daleko víc pitomin v BMW co stojí ale opravdu nesmysl....fabledwarrior píše:No onokdyž si vezmeš, že to je jen obyčejný tlačítko.. nic složitý, přehnanýho nebo cokoli.. kus plastu s diodou a pár kontaktama.. a stojí to 2 tísíce, tak to celkem nesmysl je:D
Samozřejmě bych si ho ale koupil klidně taky:D
Např. loni jsem si nechal stříkat M-paket prahy a musel jsem z nich strhnout ty těsnící gumičky. Říkám si, no co, je objednám a nalepim nový

-
- Kontaktovat uživatele:
trochu to tu oživím, z tlačítka H/K vedou 4 vodiče, předpokládám že dle schematu první je +, druhý kostra, třetí podsvícení a čtvrtý (černo-žlutý) vodič, který natáhnu k přípojce do zesilovače vzadu. Nevím ale kam zapojím od zesilovace bílo-černý káblík? (2 vodiče -jeden žluto-černý(tento předpokladám jde k tlačítku a bílo-černý). Nevím kam s ním viz foto. Díky za pomoc.
PS: Když spojím oba vodiče viz foto od zesilovače k sobě (žluto-černý a bíločerný) bude to fungovat nebo ne?
PS: Když spojím oba vodiče viz foto od zesilovače k sobě (žluto-černý a bíločerný) bude to fungovat nebo ne?
- Přílohy
-
- 500x5002.jpg (28.61 KiB) Zobrazeno 1088 x
-
- $_352.jpg (26.1 KiB) Zobrazeno 1088 x
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Zdravim, mel bych dotaz ohledne soustavy, v aute je nainstalovana ta priplatkova Hifi, ale neni to Harman-Kardon, lze to nějak jednoduše předělat na HK, nebo je k tomu zapotřebí víc ne jen HK repráky, popřípadě jak je to s tím tlačtkem k HK, sou tam nějaké navedené kable, nebo by se to muselo tahat. Díky moc za odpoved.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: HiFi tlačítko z HarmanKardon e36
Ahojte.
Podarilo sa mi zohnať komplet zástavbu HK ozvučenia do E36 coupe. Mám aj HiFi tlačidlo, no nemám konektor do zosilňovača. Ak som tomu správne pochopil zo schémy na strane 1, tak žlto čierny vodič z tlačidla zapojím do zosilňovaču k pinu číslo 2 a čierno biely čo pôjde z budíkov k pinu číslo 1?
Neviete náhodou číslo konektoru čo sa pripája do spínaču ( je rovnaký ako ten v zosilňovači ) lebo bez neho by som to asi nezapojil.
Vďaka
Maťo
Podarilo sa mi zohnať komplet zástavbu HK ozvučenia do E36 coupe. Mám aj HiFi tlačidlo, no nemám konektor do zosilňovača. Ak som tomu správne pochopil zo schémy na strane 1, tak žlto čierny vodič z tlačidla zapojím do zosilňovaču k pinu číslo 2 a čierno biely čo pôjde z budíkov k pinu číslo 1?
Neviete náhodou číslo konektoru čo sa pripája do spínaču ( je rovnaký ako ten v zosilňovači ) lebo bez neho by som to asi nezapojil.
Vďaka
Maťo