Auto někdy při jízdě pocukávalo, někdy nejelo jak má. Bylo to dané za příčinu řídící jednotky, jelikož na diagnostice ukazovala blbosti.
Jednou jsem dojel večer domu, ale druhý den ráno jsem auto už nenastartoval. Motor se točí a nic jiného nedělá, ani se nepokouší "chytnout". Hned mě napadlo, že zřejmě odešla řidící jednotka úplně. Po této situaci jsem zde na klubu sehnal jinou, bohužel s ní to taky natočit nešlo. Nakonec začalo spínací relátko od řj vybrovat, bzučet. Tudíž jsem si řekl, že to taky nebude zdravý zvuk a na vrakáči jsem sehnal úplně to samé. Také nepomohlo.
Moje poznatky: Mám i náhradní benzínové čerpadlo, tudíž jsem ho zkusit zapojit a nic nedělá, ale když jsem ho dal přímo na baterii, tak fungovalo. To samé i v to nádrži, které tam je, a zřejmě nespíná. Pokud vím, tak když otočím klíček těsně před nastartováním, tak by mělo být slyšet, což není. Zkoušel jsem i to, že jsem čerpadlo v nádrži napevno napojil na baterii a bylo slyšet, jenže ani poté motor nechytl. Měl jsem venku cívky, zda dávají jiskru, připojil jsem tam náhradní co mám, dávala když se motor točil.
Dle mého bude chyba nevím kde, protože i když je čerpadlo pevně zapojené na napájení, tak se stejně nenastartuje(zkoušel jsem to asi 10 vteřin, snad to není málo...).
¨
Zkoušel jsem zde na foru hledat, ale nebyl jsem z toho moc chytrý. Tudíž bych byl rád za jakékoliv vaše nápady na vyzkoušení.
Motor se jen točí a nic jiného .. na diagnostiku jsem to ještě neměl možnosti napojit, ale snad během pár dní budu, jenže nevím, zda to vůbec něco řekne.
Pro jakékoliv dotazy piště níže a já budu rád za jakoukoliv odpověď