Ahoj, jsem 19 letej "kluk" a v 17 sem si koupil E36, ale protože už lítám nějáký čas a umím už pár fíglů jak nandat silnější motor dochází mi že mám fakt malej motor. (Dřív mi to nevadilo, chtěl náhon na zadek a platil sem to ze svého.) Takže se ptám co si myslíte o sportovních vzducháčích, protože nechci otevřené sání, které kurvý váhu vzduchu apod. Ptám se pouze na sportovní vložku do boxu. Má to cenu? Aspoň nějáký efekt?
Všem moc děkuji.
pokud by jsi chtěl aby tento motor jel, tak by potřeboval jinší úpravy = za desetitisíce, takže spíš auto prodej a našetři na auto se silnějším motorem
Sportovni vzduchac maximalne pomuze se zvukem, coz je treba muj duvod proc ho mam. Navic sem pako, co se v tom rado hrabe, takze i cisteni sportovniho vzduchoveho filtru je pro me urcita forma terapie
Paráda! takže do něj půjdu, co si myslíš o tom že díky omyvatelnosti je "nesmrtelný". a jaký máš vyfukový svody? Já přemýšlím o výměně posledního dílu výfuku a místo té tlumící koncovky nandám tu zesilovací, protože moc nemusím ten falešný zvuk laďáků nebo lešenářských trubek
to mě připomina sebe před 2 rokama stejny vize auto motor,tou vložkou se nic nezměni ani konusem jsou to ty nejhuř vyhozeny penize,samotnej filtr je k ničemu,taky sem si po 1.6 koupil 2.8a na naky filtry sem už ani nepomyslel,svez se nekdy v solidnim obsahu a dojdeti co maš doma z krám vim o čem mluvim,zažil sem to samy jednou me podekuješ pač ta 1.6 e36 jede objektivně ještě o dost huř než pochcávka 1.6 75kw,max konus,laděný svody,iridiový svíčky,chip,100oktan+zvyšovač oct čisla+vif,zvetseny sacy potrubi,vyfuk bez katu,pestavba na e85 a tech 100kw odlehčit a tech 100kw by to dat mohlo ale je tonaprosto kničemu
Já jsem si po řadě 6ti válců koupil 4válcovou 36ku 1.6 a jsem s ní spokojen, a že by to jelo hůř jak Oktáva? Ani náhodou, tam kde Oky upocená má 130 proti kopci, má moje 36ka 145 s přehledem.