Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výměna baterie e90
Zdravím všechny přítomné a omlouvám se za vstup do diskuze, ale mám dotaz a možná někdo z Vás znalých poradí...
Vlastním E90 r.v.2005 motor N52 B30, koupena byla s neoriginální baterií, která momentálně dosloužila, rád bych ji vyměnil za originál. Nicméně autor. servis mi odpověděl, že existují tři varianty bílých baterií pro můj kus a to 70, 80 a 90 AH.
Poradí někdo kterou?
Za odpovědi všem děkuji, Honza.
Vlastním E90 r.v.2005 motor N52 B30, koupena byla s neoriginální baterií, která momentálně dosloužila, rád bych ji vyměnil za originál. Nicméně autor. servis mi odpověděl, že existují tři varianty bílých baterií pro můj kus a to 70, 80 a 90 AH.
Poradí někdo kterou?
Za odpovědi všem děkuji, Honza.
Pokud pojedeš do servisu i na výměnu baterie, tak by měli být schopni zjistit jakou baterii a s jakou kapacitou máš v autě nakodovanou. Můžeš dát baterku i s jinou kapacitou ale musí být provedena změna přes diagnostiku. Pokud to takhle nechceš řešit tak bych dal stejnou kapacitu a typ jaký si tam měl doteď. Každopádně bych stejně po výměně baterku nechal novou baterku zaregistrovat. Jinak jak je popsáno výše, může mít mnohem menší životnost.